| ||
Не важно какой Мудак гирькин в реальности , Россия давно живет в паралельном мире и в этом мире уже Стрелок распиарен как неабыякий четкий Герой и гениальный повстанец
Теперь этот Герой переводит стрелки а заодно и гнев собственных многочисленных Адептов на Путина
(и поверте есть интересы готовые его раздуть или как минимум надежно поддержать этот ход )
Порошенко в то же время дает возможность хорошо вооруженным , и заряженным пропагандой на какой никакой патриотизм вернутся в РФ с чувством поражения виновным в котором они считают Путина (не ввел войска)
Это шанс перекинуть конфликт через границу .
В любом случае боевики и так имели достаточно времени для того что б Укрепится , а вот местное население, огромная масса сомневающихся , получили месседж - Президент не планирует их убивать .
И как по мне количество тех кто поддерживает и тем более отбивается вместе с ДНР так как чувствует себя загнанным зверем станет ощутимо меньше и этот "+" значительно больше чем минус от дополнительно переброшенного подкрепления
Последний раз редактировалось SaiDMM; 18.06.2014 в 12:27.
Кто ясно мыслит, тот ясно излагает
На Львівському форумі обговорюють ставлення біженців зі сходу до Львівян: отака наволоч i до нас сюди приiхала...
"Дівчата, маю розказати вам яка наволоч, бо зійду з розуму від напруги.
Знайома моїх знайомих попросила мене дати пожити в квартирі сім'ї з Донецької області. Я їх зустріла на машині, нагодувала, дала ключі від квартири і поїхала ( я живу в іншому місці). Через кілька днів захожу , їх не було, вони вийшли за пивом ( як потім виявилось), на столі був ноутбук відкритий і там лист. Я прочитала- люди ж незнайомі, малолішо. Мене до сих пір тіпає, як згадаю. Господи, шо то за люди???? Як можна бути таким в час , коли війна іде???
Там було про те, що я лохушка і взагалі бандери-лохи, їх можна розводити , бо вони наївні, що вони тут живуть в центрі як сир в маслі, все їм бескоштовно . Автор прикалувався з нашої вимови, розказував, шо классно би було покликати сюди путлєра і вигнати нас зі Львова. Бо у Львові реально круто- Европа. І щоб "пацани" не боялись сюди їхати - лохи все влаштують.І було б класно мою квартиру собі забрати. І ще купа-купа всього, що я не буду переповідати, бо зараз ще приб'ю когось через нерви.Потім вони прийшли і в нас була розмова типу - "Слиш ти овца, я те щас"
Коротше, викликала я свого знайомого і відвезли ми цих сраних біженців на вокзал. Я купила квиток їм на поїзд до Вінниці і посадила у вагон.
Господи, я не хочу щоб таке бидло жило в моєму місті. Хай краще думають, шо ми бандери людей їмо.Я не хочу більше допомагати ніяким біженцям з Донбасу, ні нормальним , ні ненормальним. НІЯКИМ. Вони привозили тітушок на майдан, вони покликали війну в Україну, Через них мої друзі мають воювати на Сході.
Хай їдуть хоч на Марс, хоч в Москву.Хай несуть відповідальність за свої вчинки- може хоч тоді розуму навчаться."
Та я сама чуть не заплакала...(Случайно посмотрела их новости) А муж - он у меня не особо политикой интересуется - послушал, так глаза как пять копеек стали ))))))))))) "Даааа, как много мы еще о себе не знали... "
А в ХАРЬКОВЕ пассажиры метро затроллилисепаратиста
http://crime.in.ua/news/20140617/metro-kharkov
Обидел кота - запорол карму нахрен!
Колорады ночью подожгли 2 отделения ПриватБанка в Одессе - на Днепр. дороге и Пастера.
Они такие идиоты, что не понимают, Коломойскому глубоко похер на эти крысино-петушиные поджоги - все его имущество застраховано. А пострадают их же пенсионеры, молодые мамы, получаюшие пособия на ребенка, сотрудники банка.
В общем, тактика колорадов - это сделать сделать каку для обычных людей. Одно радует - после таких действий Одесса еще больше ненавидит их, они показывают свое "мирное" лицо.
согласна, лучше этот блог читать http://petrimazepa.com/ua/right-now.html
http://petrimazepa.com/ua/right-now-part-2.html
Последний раз редактировалось Nautilus; 18.06.2014 в 12:55.
Помощь детям отделения ОнкоГематологии нашего города
Если вы думаете, что приключения опасны, попробуйте рутину - она смертельна
Тролі на службі
Серед так званих тролів, себто агресивних коментаторів, якими переповнений український інтернет-простір, варто розрізняти тих, хто генерує агресію заради любові до мистецтва й тих, хто заробляє на цьому гроші. Помітити проплаченця досить просто: він завжди дотримується певної ідеологічної або тематичної лінії, яка простежується від коментаря до коментаря. Це може бути очорнення певних політиків, апеляція до історичного минулого, розкручувана тема боротьби з фашизмом, протиставлення українців росіянам, українців Сходу українцям Заходу тощо. Дописи таких користувачів короткі, можуть бути подані великими літерами, відрізняються концентрованою агресією. До особливих ознак цих персонажів можна зарахувати швидкість відповідей. Адже троль може бути зацікавлений у підтриманні конфлікту будь-якою ціною. Втім, результативність такої «роботи» залишається під питанням, вважає Максим Саваневський, засновник порталу Watcher. «Якщо говорити про проплачених коментаторів, яких слід відрізняти від звичайних тролів, то їхня робота ефективна лише в окремих випадках. Наприклад, якщо треба вплинути на одну людину або ж на її поведінку. Що ж до дії на великі маси народу, то результативність проплачених коментаторів наближається до нуля....
http://ukr-online.com/society/1824-trol-na-sluzhb-antimaydanu.html
........із появою інтернет-те*леба*чення тролі активно взялися ос*воювати новий простір. Так, десятки активних любителів заробітку окупували стрічку коментарів Громадського телебачення та Еспресо TV. До вже звичного інструментарію тролів додалися образи ведучих та журналістів, які готували матеріали. Отож через засилля таких користувачів на Еспресо коментарі вимкнули. Тоді як на Громадському триває активний моніторинг стрічки на предмет тролінгу. А звичайним користувачам зазвичай радять «не годувати тролів», себто не підтримувати з ними розмову, ігнорувати. Тоді атаки проплачених коментаторів захлинаються.
Социальные закладки