|
У кого есть Зачем жить, может вынести почти любое Как (Ф. Ницше).
это как понимать???!!!
РОСІЯ ЗАЯВЛЯЄ, ЩО УКРАЇНСЬКІ ВІЙСЬКОВІ НІБИТО ПОРУШИЛИ ЇЇ КОРДОН
Президент Росії Володимир Путін доручив Міністерству закордонних справ виступити з демаршем перед українською стороною у зв'язку з порушенням російського кордону українськими військовими.
Про це російському "Інтерфаксу" повідомив прес-секретар глави держави Дмитро Пєсков.
"Путін дав доручення російському зовнішньополітичному відомству виступити з відповідним демаршем перед українською стороною у зв'язку з порушенням російського кордону українськими військовослужбовцями", - сказав він.
Признавшись в своей слабости, человек становится сильным.
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Как Вы реагируете на пароль-"фОшизм не пройдёт",как семья?
Да тебя хрен поймешь..сегодня ты одно пишешь, а завтра сам бог не разберет шо ты хочешь сказать..))) Ладно возьмем тебя на испытательный срок...Домашнее задание: Выучить гимн и завтра нам тут рассказать по ютюбу...чур в интернет не подглядывать))) Вот постригусь налысо если ты знаешь гимн))))))))))))))или точно знаешь?))
Ви живете так, як обирали вчора...
представляю, как сейчас ржут в украинском МИДе, сочиняя ответ Путину))
Відповідь МИДа Украины Путину
Ти, х**ло, чорт москальский, і проклятого чорта брат і товариш, самого Люцифера секретар! Який ти в чорта президент, коли голою сракою їжака не вб’єш? Чорт висирає, а твоє військо пожирає. Не будеш, сучий ти сину, синів християнських під собою мати. Твого війська ми не боїмося, землею і водою будемо битися з тобою, розпройоб твою мати.
Вавилонський ти кухар, македонський колесник, єрусалимський броварник, олександрійський козолуп, Великого та Малого Єгипту свинар, вірменський злодіюка, татарський сагайдак, кам’янецький кат, в усього світу й підсвіту блазень, самого гаспида онук і нашого хуя крюк. Свиняча ти морда, кобиляча срака, різницький собака, нехрещений лоб, матір твою вйоб.
От так тобі украинцы висловили, плюгавче. Не будеш ти і свиней християнських пасти. Теперь кінчаємо, бо числа не знаємо і календаря не маємо, місяць у небі, рік у книзі, а день такий у нас, який і у вас, за це поцілуй у сраку нас!..
Підписали: Кошовий отаман Порошенко з усім кошем украинским
а не глупо ехать, если она не хотела и ехать прямо в логово к хунте. Приехать и кричать, как она всех ненавидит и как она не хотела ехать в Киев, ее, что силой заставляли? Белгород, Ростов всего в каких то 100км, где предлагают счастье, страна в которую они стремились,но нет, она поперлась к ненавистной хунте, где , по ее словам их ненавидят, за 800км. Вы не находите, что это глупо, не логично.
Не мой путь, во первых женщина пришда в мой дом, пусть и не разделяет моих взглядов, но физическое воздействие это край, тем более гостья. Просмотрел как энти гос.вумен оттягиваются на корпаративах, охренеть какие у них артисты там выступают, плюс варьете ногами машет, понятно че она так за правительство, судя по брюликам на руках у ей, не меньше пары сотен тыщ рублей получает. Не мне че попроще надо. Про футбол отпишу, если че увижу из "вредного" для власти, но думаю и вправду вырежут.
Последний раз редактировалось leks4777; 13.06.2014 в 18:06.
Социальные закладки