|
Президент Украины Петр Порошенко стал дедом
Президент Украины Петр Порошенко сегодня стал дедом. Об этом сам Президент Украины сообщил во время своей речи на торжественном приеме в честь инаугурации, который сейчас проходит в "Мыстецком Арсенале" в Києве, передает кореспондент РБК-Украина.
"Я горжусь тем, что сегодня украинцев стало больше, Сегодня я стал дедом", - сказал Президент.
В своей речи он также подчеркнул, что сегодня "внимание всего мира приковано к Украине, сегодня можно быть Президентом".
как странно,что в мире огромном,нет места собакам и кошкам бездомным...
Олег Куцериб
Не маю настрою з самого ранку. Кілька днів тому ми з жінкою вирішили допомогти трохи біженцям з Луганди. Взяв адресу, поцікавився складом сімей, аби знати потреби. Зібрали вдома два мішки одягу, кілька ящиків чаю, трохи кави (маю великі запаси) посуди різної, з"їздили в Новус, закупили ще харчів на 5 з копійками тисяч, мав сертифікати в Космо - набрали на тисячу всяких гелів-шампунів-прокладок-памперсів. Ще дві тисячі взяв з собою, може будуть якісь нагальні потреби. Аби все влізло, в паркетнику довелось складати задні крісла. Поїхали до "біженців", живуть кілька сімей неподалік Києва. Знайшли. Зустрілись, Віддали. Сподівався, що буде якесь почуття гордості за себе, що зробив добру справу добрим людям, якась внутрішня радість, чи що. Як було на Майдані і в БП, коли привозив броніки і каски. Якось в душі тішив себе надією, можливо сподівався що десь "наверху" мені зарахується врятоване життя молодого, щирого, але дурного на всю голову патріота з ПС. Але з горе-біженцями інакше. Я свідомо не пишу адреси і телефонів цих "госців", аби не створити їм незручностей, може то моя суб"єктивна думка. Такого людського сміття я не зустрічав давно. Настільки наглих, брехливих і оху*вших. Спите бидло, що вилізло зі свинарника з якогось села з-під Луганська, яке привезли до Києва коштом волонтерів, разом з дітьми і алкашом-співмешканцем, поселили в таких хоромах, що сам не скоро матиму, забезпечили необхідним. Воно кривить морду, що посуда не нова і в пилюці (в гаражі рік валялась), ображається на пшеничну кашу і мало ковбаси (спеціально не купував, бо літо) і що не догадався привезти сигарет. На які зразу ж вимагає грошей в мене, як "штраф за пройоп".. Запах перегару, зачухані діти, воно курить мої сигарети і починає мене лікувати, "и чьто ви добілісь етім своім майданом, нас убівают, а вас абама іметь будіт".. Їтіть твою мать!!! Пробую розібратись в собі зараз, чого не дав по морді відразу. Напевно допомогла виборча кампанія, де навчився стримувати емоції і усміхатись на всі зуби навіть тим виборцям, кого зневажаю багато років. Що можу сказати і порадити ще. Перед тим як допомагати житлом, харчами чи ще чимось біженцям - дізнайтесь про них більше, поспілкуйтесь на різні теми, політичні і побутові, а вже потім приймайте рішення чи варті вони того. А ще я б обов"язковою умовою ставив негайне працевлаштування цих аборигенів, бо інакше діла певно не буде, нам тут навіть маленька кацапщина-расія не потрібна, ще й за наші гроші. Чесно, аж завидно і обідно. Тут бігаєш з ранку до вечора, аби трохи підтягнути справи, назбирати на море, ремонт поки призупинив, бо не вивожу фінансами.. А воно живе в хоромах безплатно, на всьому готовому, купа допомог і їжі, кореспонденти бігають, від влади щось вимагають і їм вже обіцяють допомогти ( ми за 10 соток роками бігаємо і тисячі баксів виносили і ще не все порішали..) Добре бути таким "біженцем". P/S Почитав щойно інформацію, що в Чернігівській обл пропонують безкоштовні хати і роботу "біженцям" - поки що лише три сім"ї згодилось. Не дивно. В Нових Петрівцях краще бичувати ніж в Борзнянському районі.
вся фишка в том, что хотели сбить корректировщика, а угрохали транспортника(((
с какого перепугу на корректировку экипаж из 8 человек? там двоих вполне достаточно.
а что касается СМИ - недочують - так сбрешуть... это проблема всех СМИ во всех странах. Вон 1+1 вчера перед каролинкой извинялися, дескать не едет она в Крым на гастроли, токмо тайка поедет...
Последний раз редактировалось SVT; 07.06.2014 в 18:48.
У світі багато брудного й заразного,
Але той хто хоче-лишається чистим
Если на Востоке идет война, и там никто не работает, то кто же тогда кормит всю Украину???
В Україну проривається техніка з РФ!!! Прикордонники просять підкріплення!
Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав заступник командира батальйону "Азов" Ярослав Гончар.
"У районі села Нова надія (РФ) кордон перетнули 6 БТРів, 6 КАМАЗів і паливозаправник з гарматою", - повідомив він.
За інформацією Гончара, КАМАЗи поїхали в бік Тореза, БТРи стоять в Сніжному.
"Ймовірно сьогодні вночі буде прорив частиною колони, яка ще залишилась", - припускає він.
На думку Гончара, в Сніжному терористи готуються до облоги.
"Коли вже нарешті наші прикордонні застави отримають посилення? Не закривши кордон, ми будемо проводити АТО ще роки!", - підкреслив він.
кто к нам с мечом придет....
23 жителя Иркутска погибли на Украине, воюя на стороне сепаратистов
Закрытой информацией с изданием "Бабр" поделились источники в силовых структурах.
Сообщается, что сейчас тела погибших доставлены транзитом в Ростов-на-Дону. Информация о погибших иркутянах тщательно скрывается и не придается широкой огласке.
Экипаж АН-30 как раз 7 человек.
То , что сбит корректировщик - подтверждается перехватом радиопереговоров и бортовым номером самолета.
"Экипаж военно-транспортного самолета Военно-воздушных сил ВС Украины "Ан-26" с грузом невоенного характера на борту, жертвуя своей жизнью, сделал все возможное, чтобы отвести самолет от города".
Но по многочисленным свидетельствам очевидцев, над Славянском был сбит именно самолет "Ан-30" с бортовым номером 80 (желтый) из состава эскадрильи "Блакитна стежа", что находится на вооружении в 15 бригаде Воздушных сил Украины.
Читать полностью: http://news.tut.by/world/402315.html
Как работали, так и работают.
С другом из Краматорска общался, он на сталилитейном работает.
В апреле были перебои с металоломом, на пару дней останавливались - перебои с транспортом для рабочих были.
А так , работает как и прежде, даже под артобстрелом.
По их замоду с Карачуна два снаряда положили, обошлось без жертв.
По соседнему - пять, там пожар был.
Привыкают люди ко всему.
Славянские писали в то утро о 5 или 6 "рейсах"(то есть покружил - ушел, через время опять появился) корректировщика над городом, очень сомневаюсь что это был тяжелый и неповоротливый АН, тем более с таким количеством людей на борту, тем более учитывая количество уже сбитых менее уязвимых вертолетов, скорее всего земля попросила пролетающий над городом "грузовик" подсобить, раз уж все равно над городом летит (вылетающий по боевому заданию наверняка знал бы где что находится, и школа в том числе, церковь то не трудно узнать), видимо надеялись что сепы их не слушают... или побоятся Бога... но ошиблись... в общем хотели как лучше, а получилось как всегда((( жаль ребят, что не успели эвакуироваться вовремя из самолета... и спасибо им что на город не упали.
Последний раз редактировалось SVT; 07.06.2014 в 19:10.
У світі багато брудного й заразного,
Але той хто хоче-лишається чистим
Социальные закладки