|
Здесь группа https://www.facebook.com/bespilotnik которая над этим работает
Но в паблик пока дают не много инфы (на то есть причины)
Колишнього генерального прокурора України Віктора Пшонку заарештували в Італії. Про це повідомляє інтернет-видання Cesar.net з посиланням на італійську поліцію.
Про місцезнаходження екс-генпрокурора стало відомо від українки, яка працює покоївкою в маєтку Прем’єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі, що знаходиться у передмісті Риму.
“Тривалий час сусідня вілла пустувала, і на ній не було нікого, окрім охорони, – приводить видання свідчення жінки. – І охоронці якісь дивні були: розмовляти не хотіли, до себе не пускали, а на формі в них великими буквами було написано “AQUILA” [з італ. "беркут" - ред.]. Але останнім часом я почала помічати, як по території маєтку прогулюється якийсь товстенький сивочолий мужчина. Щовечора він виходив на балкон, одягнений у білу рясу з червоним плащем через плече і лавровим вінком на голові, підіймав праву руку доверху і ніби промову оголошував. Також я помітила жінку, пишногруду блондинку, схожу на Скарлетт Йоханссон пенсійного віку. Спочатку я думала, що це якісь сектанти, але ретельно придивившись впізнала в них Віктора Пшонку і його дружину. Тоді я й викликала поліцію.”
За свідченням італійських полісменів, Віктор Пшонка чинив неабиякий спротив при арешті. Поліцейського, що зачитав постанову про арешт, він обізвав “Брутом”, а хлопців, що вели екс-генпрокурора під арешт, він настирливо просив “не переходити Рубікон”. Та пізніше Пшонка все ж втихомирився зі словами “Ну що ж, жереб кинуто…”
Наразі вирішується питання екстрадиції Віктора Пшонки до України.
Нагадаємо, Віктора Пшонку оголошено в міжнародний розшук. Його підозрюють в особливо тяжких злочинах проти народу України.
Псевдоним «Ринат», или Смотрящие за Ахметовым
http://sled.net.ua/psevdonim/rinat/ili/smotrashie/za/akhmetovim/2014/29/05
очень любопытная статья, рекомендую
Подушкой с мангалом детей не накормишь.Стыдно . В стране куча реальных проблем, а они за бабки профанацией занимаются и мародерством.
A что, тотальный шухер в образовании, здравоохранении, армии, науке, медицине, дорожностроительстве, юрисдикции- это происки "пятой колонны и национал- предателей"? Если в лифте в подъезде нассано, это дело рук жидо- масонов? Америкосов? Не, это их дети нассали, пока они ленточку на свою машину повязывали. И наклейку " На Берлин!" клеили. Если честно, Берлину на эти ленточки насрать. Причем давно. Там люди работают, а не пиз...лят.
Тролик, откуда вещаешь? Моя нервная система не выдерживает твою чушь! Пусть простят меня модераторы, но мне хочется столько гадостей тебе сказать! Я плачу из-за тех скотов на Донбассе каждый день! Там мои друзья и родственники, они из-за сволочей, которых ты называешь добровольцами находятся в аду! Там реальная война, сволочи убегая от аэропорта в Краматорске бежали по улицам города и стреляли,, пробегали мимо рынка, а там куча людей была, моя сестра с дочкой, как раз попала в это! Ты будешь здесь еще писать, писатель, отвези свою семью под пули ополченцев. Жители этих городов хотят одного- мира, они говорят это не наша война, мы заложники! Простые люди хотят одного мира и еще они все называют их не ополченцами, а СЕПАРАТИСТАМИ! Люди говорят мы постарели на 10 лет! Мы не спим, а если спим, то постоянные кошмары, во сне война и мы воюем, просыпаемся и не понимаем во сне это или реально происходит! Что ты несешь здесь? Ты был на месте тех людей, простых людей, не маргинал и не продажных марионеток? Я плачу, сейчас у всех детей Последний звонок, а у детей Славянска, Краматорска его нет! Террористы забрали детство и праздник у детей! Делай вывод сам!!!!!
немного не по теме: есть ли список погибших со стороны евромайдана 2 мая?
Социальные закладки