|
Ну, наконец-то! Вы умничка, что хоть одна об этом вспомнила.Сколько женщин он( тигипко) наказал этой пенсионной реформой и где наполнение бюджета? А бедным женщинам, которым оставалось пару лет до пенсии -теперь трубить и трубить. если будет где до нее доработать. И никто на дебатах ничего об этом не спрашивал, и до сих пор он не ответил, где налог от продажи его банка. Пустые глаза и наглая напористость в достижении СВОИХ целей. А потом ответ с ухмылкой: ну, бывают же ошибки. Гад))
Алик Ветров у Соловьева, поет соловьем(((( с 4.36 и 36.30 , 53.19 Не понимаю, как ему не стыдно((((((((((
Последний раз редактировалось Богомолики; 27.05.2014 в 16:30.
скільки хто поклав у свій карман, не мені судити, на то повинні бути розслідування компетентних органів.
Зате я можу судити з реальних справ
Коли я оселився в Одесі у 2005 році, то було дуже проблематично добиратись з центру до пос. Котовського: дорога від вул. 7-а Пересипська до ст. Сортувальна була вкрай перевантажена у години пік. Гурвіц розпорядився, щоб відремонтувати й розширити цю дорогу. Звичайно, він зробив добре собі, в першу чергу, бо живе у с. Фонтанка, але ж йому тепер вячні сотні жителів пос. Котовського.
Труханов зробив "реальну справу" - побудував Кримський бульвар, тепер за це вдячні підлітки, мамочк з малими дітками, пенсіонери.
Скільки коштували обидва проекти? Я думаю, що дорога коштувала більше і людей вдячних більше.
Я не голосував за основним виборчим місцем, а в м. Ізмаїл, тому не обирав мера, але проголосував би за Гурвіца. В нинішніх умовах - це швидше голос не "За", а "Проти" Труханова.
Україна єдина, красива і сильна.
В мирі і любові до своєї землі,
Україна - це ми!
Что то мне подсказывает.что после очередного майдана итогом будет расстрел всех одесских депутатов и заодно местных чиновников.ей богу доиграются и довыбираются. ну достали за эти 4 года по страшному .Сволочи,ямы во дворах на Среднефонтанской и Транспортной заделайте наконец.Или будем создавать движение " сделай яму возле дома чиновника"Добровольцев будет не меряно,к гадалке не ходи.
Социальные закладки