|
Не сомневаюсь в источниках) Более того, выстрел РПГ-7 просто прошивал насквозь борт "пчёлки". Наиболее часто несли потери именно при десантировании. Когда вертшука фактически зависает в воздухе. Речь не об этом. Просто работающий "крокодил" сбить неуправляемой гранатой ой как непросто...
http://anti-maidan.com/
Из услышанных нетленочек:
-Бабам в Славянске беременным животы вспарывают
Рекламний щит із антисеператистським закликом відсьогодні зустрічає гостей Черкас на в’їзді в місто.
Встановили його місцеві жінки за благодійні внески, які зібрали через інтернет-форум.
Жінки переконані: це змусить задуматися кожного, хто з поганими намірами приїде до Черкас. На відкриття білборда жінки прийшли разом із дітьми, влаштували патріотичний боді-арт і запустили у повітря жовті й сині повітряні кульки.
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
МВС України
Штаб антитерористичної операції звертається до ватажків терористичної групи, яка захопила Слов'янськ, з ультимативною вимогою видати всіх заручників, які незаконно утримуються в місті. Про це повідомляє радник Міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.
У разі не видачі заручників, органи слідства та прокуратури вимагатимуть від суду призначити для ватажків терористів максимальні терміни ув'язнення без урахування будь-яких пом'якшуючих вирок обставин.
Штаб АТО також пропонує рядовим бойовикам добровільно здаватися в полон антитерористичним силам і здавати свою, незаконно захоплену, зброю.
У разі добровільної здачі в полон рядовим бойовикам, які не скоїли тяжких та особливо тяжких злочинів, гарантується безпека і клопотання органів слідства та прокуратури.
Сигнал для добровільної здачі в полон - біла пов'язка на голові і зброя переведена в не бойовий режим носіння стволом вгору.
Всі дороги, які ведуть у Слов'янськ, заблоковані. Місто повністю оточене.
Таааак, одесситы, ну рассказывайте... хто там ца-цалаваЦца вылазил вчера на сцену?...)))))))) Я видела по телику эти жаркие поцелуи...)))))))))) молодцы!!!... )))))))))))) жаль что меня там не было...)))
Ми переможемо цю російську наволоч.
http://vk.com/molotpravdu?z=video97857581_168478341%2F2934b8c97d e955d8cc нехорошо!
МВС ПЛАНУЄ СФОРМУВАТИ ДРУГИЙ БАТАЛЬЙОН НАЦГВАРДІЇ
За словами Арсена Авакова у ході АТО під Слов’янськом задіяно Перший резервний батальйон Нацгвардії. Дії бійців, які пройшли підготовку в Нових Петрівцях на Київщині, на бойових постах у Слов’янську дуже ефективні та професіональні.
- Я вважаю, що буде сформовано другий батальйон і Нацгвардія стане основою озброєних сил внутрішнього порядку, - запевнив Міністр внутрішніх справ України.
Социальные закладки