|
При крайних мерах, да! Всё зависит то тог кто это, херург или хирург! А вы что имели ввиду?
как по мне лично, согласен! Но у нас внутри страны проблема и чем больше некоторые дЭбилы этого, не увидят, так и будем скатываться в бездну и появится с территориальными претензиями, не только раша!!!
Последний раз редактировалось TDS; 01.05.2014 в 10:32.
Херург или хирург ... а животов много уж навспарывали ... причем не больных совсем ...пишу и плачу ... Честно . Особенно для меня эта тема .... какая-то странная - ШОБ ЖИВЫХ ЛЮДЕЙ ТОПИЛИ , перед тем вспоров живот ... даже у Гарсия Маркеса ... или у нацистов - фашистов такого не наблюдалось ... а уж в 21- веке - ну и ну !!!
кто знает, правда? я пошла искать знакомых со Львова, чтоб спросить
З FacebookУВАГА! УВАГА! УВАГА!Поступила неперевірена інформація, але попри це потрібно бути обачними. Хто може допомогти і перевірити?В тридцяти кілометровій зоні від Львова в напрямках в сторону Тернополя та Івано-Франківська були зауваженні машини з українськими номерами трішки підтертими або змінено фарбою по одній цифрі. В тих машинах люди з Придністров'я. Люди з сіл попереджають, що таких машин приїжджає що раз то більше. Це сепаратистські групи які готуються до провокацій на 8-9 травня.Люди питають їх чого вони приїхали? Вони відповідають: "отметим 9 мая и уэдем ".Один чоловяга розказував як вночі бачив, що з двох таких машин перевантажували в третю автівку якісь ящики підозрілі і кільканадцять обрізів, а також пістолети і щось подібне на автомат Калашнікова.Інформація від очевидців. Підозрілі машини рухаються тільки в ночі, в день стоять. Приїжджають тільки в ночі, переважно всі говорять Придністровським акцентом.ПРОШУ ПОСТИТИ ЦЕ ЯКОМОГА ШВИДШЕ І БІЛЬШЕ!!!СПОСТЕРЕЖЛИВИМИ ПОТРІБНО БУТИ В УСІХ ВИЇЗНИХ НАПРЯМКАХ МІСТА ЛЬВОВА І НЕ ТІЛЬКИ!!!
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Социальные закладки