| ||
Последний раз редактировалось Кац; 04.02.2020 в 12:47.
Весеннее обострение толкователей пдд детектед...
Я никогда не видел фильмов про роботов, чтобы робот был пьяный
Можно пунктик в ПДД, чета я в них вечно теряюсь...там где можно пересекать сплошную при объезде препятствия либо авто, движ. менее 30км/ч.
На странице ничего ценного нет, все самое дорогое я храню в своём сердце.
Лінії 1.1 і 1.3 перетинати забороняється. Якщо лінією 1.1 позначено місце стоянки, майданчик для паркування або край проїзної частини, суміжний з узбіччям, цю лінію перетинати дозволяється.
Як виняток, за умови забезпечення безпеки дорожнього руху, дозволяється перетинати лінію 1.1 для об'їзду нерухомої перешкоди, розміри якої не дають змоги здійснити її безпечний об'їзд, не перетинаючи цю лінію, а також обгону поодиноких транспортних засобів, що рухаються із швидкістю менше 30 км/год.
Я никогда не видел фильмов про роботов, чтобы робот был пьяный
Последний раз редактировалось Alenka555; 05.05.2014 в 15:26.
Сегодня слышал что уже фары в дневное время за городом включать не обязательно, так или нет?
"Закон подлости - единственный закон работающий в нашей
стране"
любая свежая ссылка подойдет, пункт 9.8
наберите в гугле - Изменения в ПДД с 15 апреля 2013 Украина там много чего интересного.9.8
Під час руху механічних транспортних засобів у світлу пору доби з метою позначення транспортного засобу, що рухається, ближнє світло фар повинно бути увімкнене:
a)
у колоні;
б)
на маршрутних транспортних засобах, що рухаються по смузі, позначеній дорожнім знаком 5.8 Знак 5.8 "Дорога із смугою для руху маршрутних транспортних засобів" назустріч загальному потоку транспортних засобів;
в)
на автобусах (мікроавтобусах), що здійснюють перевезення організованих груп дітей;
г)
на великовагових, великогабаритних транспортних засобах та транспортних засобах, що здійснюють дорожнє перевезення небезпечних вантажів;
ґ)
на транспортному засобі, що буксирує;
д)
у тунелях.
З 1 жовтня по 1 травня на всіх механічних транспортних засобах поза населеними пунктами повинні бути ввімкнені денні ходові вогні, а в разі їх відсутності в конструкції транспортного засобу — ближнє світло фар.
В умовах недостатньої видимості на механічних транспортних засобах можна ввімкнути дальнє світло фар або додатково протитуманні фари за умови, що це не буде засліплювати інших водіїв.
Вот такая ситуация. Представим, я стою с включенным поворотником в третьей полосе под знаком "движение тока прямо", жду окна, чтобы завернуть налево.... и тут в зеркале заднего вида вижу экипаж ГАИ...что я делаю...выключаю поворотник и на морозе двигаюсь вперед...меня могут остановить с мигалками и оштрафовать?
нет не могут ведь ты не совершила нарушение ПДД, а поворотник могла забыть выключить при перестроении типа.
я как бы тоже так думаю, но мало ли, начнут разводить, типа создала затор в третьей полосе) может еще "аварийную обстановку" припишут![]()
А лучше не нарушать
Но лучи поноса все равно будут
Социальные закладки