|
Там ещё колонна с Кельтским крестом. А это кто?
Артем Ткаченко
23 мин. · Киев ·
В Луганске сепаратисты дополнительно к ОДА захватили прокуратура и областное телевидение, сожгли флаг Украины, вывесили вместо него колорадский и выступили в прямом эфире:
"Дорогі співвітчизники, земляки, я, представник народного ополчення вільної Луганській області, в майбутньому республіки, хочу вам повідомити, що на сьогоднішній день нами взято і контролюється будівлю обласної адміністрації і обласної прокуратури, йдуть звільнення багатьох будівель. Тому прошу вас не панікувати. Все буде в порядку. Ми готуємося до референдуму, який відбудеться 11 травня. Кожен повинен подумати і зробити вибір".
Ничего не напоминает? Крымский сценарий один к одному. Уже 12-го мая можем ждать в Луганске "российских миротворцев", введенных по просьбе "Луганской республики".
Г-да Турчинов, Аваков, Наливайченко, у вас есть 1-2 дня, чтобы доказать, что вы не предатели. НЕ ПОЗОРЬТЕ УКРАИНУ НА ВЕСЬ МИР!
Суди про моє життя,коли твоє стане прикладом...
Вимагати негайно розпочати справжню АТО й очистити українську землю від терористів
30.04 о 12:00 м.Київ, під Верховною Радою
Організатор: Відсіч
Лінк: https://www.facebook.com/events/527263874051191/
«У середу, 30 квітня, о 12:00 громадські активісти проведуть під Верховною Радою акцію з вимогою до влади НЕГАЙНО розпочати СПРАВЖНЮ антитерористичну операцію й очистити українську землю від терористів. Учасники акції за допомогою візуальної інсталяції наочно продемонструють, яких втрат уже зазнала Україна через ганебну та злочинну бездіяльність української влади в особі Верховного головнокомандувача Турчинова й очільників силового блоку Яреми, Авакова, Наливайченка та ін.
Акція, головне гасло якої — «Терористів знищують, нездарну владу змінюють!», має стати останнім попередженням для влади від обуреного суспільства. Адже неспроможність чи небажання влади боротися з терористами-загарбниками вже призвела до анексії Криму Росією та до захоплення російськими диверсантами спільно з місцевими сепаратистами багатьох міст на Сході України. Внаслідок такої беззубої політики над суверенітетом України нависла реальна загроза.
Громадськість доступно пояснить Турчинову і Ко, що в них є останній шанс нарешті розпочати виконання своїх прямих обов’язків із захисту України та її громадян від терористів. Інакше активісти розгорнуть проти нинішньої влади широку інформаційну кампанію і зроблять усе можливе, щоб винні у злочинній бездіяльності владоможці не лише позбулися влади, а й були належно покарані.
Контакти: 067 830 91 81 (Роман)»
Суди про моє життя,коли твоє стане прикладом...
хм.. странная колонна
Adesso comando io. Lei vada a bordo! E' chiaro? ©
вот и до Киева докатилось--- теперь там провокации !
Признавшись в своей слабости, человек становится сильным.
Блин,я бы уже этих провокаторов стреляла,что же за беда такая?????не знаю как другие,но я уже скучаю по домайданному времени ,я устала переживать за страну,за семью,за наше будущее,я кормлю ночью своих маленьких деток и читаю новости -тихо или нет.... Уж как зомби...еа работе люди раньше еще что-то обсуждали,,теперь молчат.
НАстроение-жуть!!!Вокруг-никого!!!.....Эх,.....такой скандал пропадает!))
. В Джанкое возле отделения «ПриватБанка», который уходит из Крыма в связи с его присоединением к России, скончалась пожилая женщина, стоявшая в очереди, чтобы написать заявление о возвращении своего вклада.
NR2.ru: http://www.nr2.ru/moskow/495990.html
Сбылась мечта-умерла в России!!!
Да,я стала такой,что уже чья то смерть не огорчает...
Социальные закладки