|
На блокпост возле 7 км. совершено нападение. Много раненых. Одесса вставай!
Из проезжающей машины кинули гранату в бочку возле которой находились люди
Семь человек получили ранения в результате взрыва, который прогремел около 4:00 25 апреля на блокпосту активистов «Евромайдана» на Овидиопольской дороге в районе промрынка «7-й километр». По словам активистов, неизвестные бросили в блокпост боевую гранату.
Об этом сообщает корреспондент ТАЙМЕРА с места событий.
Сообщается, что в результате инцидента семеро активистов получили осколочные ранения и госпитализированы в Еврейскую больницу. Среди пострадавших - сотрудник милиции. По предварительной информации, ранения не представляют непосредственной угрозы для жизни раненых.
А чего ты решил что все украинскиепатриоты так сильно хотят вернуть крым???))))Я бы еще отдал луганскрдонецкий регион...и еще бы доплатил за это.Не хочу чтоб армия и силовые структуры тратили свой потенциал на недоумков желающих призваь врагов на территорию страны, я и так трачу свое время на них но здесь))))...А вот с Одессой вам не повезло. тут есть кому стать под ружье..Не станут "коренные одесситы" придут другие вместо них...
Ви живете так, як обирали вчора...
Фейсбучно,
начинает доходить до них, что РеЛе - корень зла? или так....гневно озираются просто?Юрій Луценко
5 хв · Kyiv ·
Коротко про ситуацію в Донецькій області.
Після переходу від захоплення адмінприміщень до захоплення заручників і політичних убивств рівень підтримки сепаратистів дуже знизився. Прості люди роздратовані безкарністю російської агентури і явних маргіналів. Вони вимагають навести порядок. Але - без крові. Інакше - "наших бьют".
Тому важливо відділити заблудших овець від агресивних козлищ.
1. З людьми зі зброєю - ніяких переговорів. І це стосується всіх політиків!!! З тими,хто хоче нав'язати силою зброї свою волю мільйонам людей, мають збройно говорити тільки українські силовики.
Сьогодні зроблені перші кроки АТО. Траса Харків - Ростов взята нарешті під контроль, терористи загнані в Слов'янськ. Далі буде.
2. З тими, хто протестує проти нестерпного життя - діалог. Я зустрічався з лідерами таких дончан. Один виявився знайомим по " Україні без Кучми". Інший піднімав у Донецьку перший жовто- блакитний стяг. Ще двоє - втратили малий бізнес. Тепер вони шукають винних у злиднях, корупції і безпредєлі, що панує в їхньому житті. Вони все більше усвідомлюють, що ворог - не у Києві, а поруч, в Донецьку. Ці люди ще говорять про особливі права "народу Донбасу", але вже - в рамках єдиної України.
Ок! Звільнення всіх приміщень і здача зброї - шлях до амністії всім, хто не причетний до вбивств і тяжких побоїв. Всі решта питань вирішуватимемо на виборах.
І головне: Донбас - це Україна. Інша, але Україна. І треба навчитися знаходити в різності не проблему, а джерело розвитку.![]()
Adesso comando io. Lei vada a bordo! E' chiaro? ©
Я не знаю, может все уже видели, но расейкий канал вот так преподнёс вчерашний наезд на блок пост в Одессе https://www.youtube.com/watch?v=DeRBf_ckk0Q
Последний раз редактировалось Elen Elen; 25.04.2014 в 07:07.
Социальные закладки