| ||
Засветило весеннее солнышко, природа засуетилась. Колорадские жуки еще крепко спят в своих зиготах)) И полосы у них бело-черные! Какое уж тут сравнение с армией Власова? А вот эти товарищи - куда как больше подходят!
![]()
І все ж, додала Геращенко, для всього світу є грань, заступати за яку неприпустимо. Одна з них – антисемітизм.
«І коли я навела приклад того, що антисемітизм стає частиною офіційної інформаційної політики Кремля, що на російських телеканалах вийшли фільми про кандидатів у президенти Петра Порошенка і Юлії Тимошенко, в яких шукають єврейське коріння цих політиків, і зал був шокований цією інформацією – ось тут росіяни попросту роздратувалися. Керівник російської делегації пан Пушков – увесь такий вилизаний і випещений – покрився раптом червоними плямами, прямо під час засідання став тикати в мене пальцем і вимагати закрити мені рот», – розповіла депутат.
Им оказался гражданин РФ, офицер спецназа ГРУ Генштаба вооруженных сил Российской Федерации Игорь Стрелков, говорится в сообщении.
http://korrespondent.net/ukraine/pol...ostoke-ukrayny
Вообще-то Правый Сектор спас царёва. Для суда и следствия.
На Донеччині (Краматорськ, Слав’янськ) наразі зосереджені зусилля військових Російської Федерації, які прибули з підмосков’я.
Про це повідомив перший віце-прем’єр України Віталій Ярема в Полтаві після прощальної церемонії з загиблим в бою під Слов’янськом Геннадієм Біліченком.
«Це представники підрозділу 45-го гвардійського полку повітряно-десантних військ, який розташований біля Москви. Тому всі слова Путіна, Лаврова про те, що тут відсутні російські війська – все це брехя», - сказав Ярема.
За його словами, до кількох сотень представників з Російської Федерації по Луганській, Донецькій і Харківській областях «розпорошилися» заздалегідь.
«Ці особи заслані Російською федерацією завчасно. Вони не приїхали в один день – вони просочуються на територію України протягом тривалого часу, і сьогодні свої зусилля зосередили у містах Слав’янську, Краматорську, Красному Лимані і Горлівці. Вони проводять насильницькі дії відносно працівників міліції, захоплюють державні установи, захоплюють підрозділи правоохоронних органів», – сказав Ярема.
Саме такі дії росіян на території України, за словами Яреми, спонукали СБУ вдатися до проведення антитерористичної операції.
Социальные закладки