|
І ось фото собачки з траси, яку Діма і я завезли в НП.
Вік приблизний (встановили в НП) - 1 рік. Отак вона і лежала і могла тільки голову підняти. Насправді, вона така худа, що самі лікарі шоковані.
В НП взялись робити крапельниці, рентген.
Собачці стало краще, вона почала повзати.
На вихідних вже стала на лапки. Дуже голодна, їсть все, дають по трішечки.
Але для неї дещо треба: баночки з консервами для відновлення, бо на сухому кормі не дуже якось і якісь пробіотики (можна Лінекс). У кого є змога допомогти, будь ласка, будемо дуже вдячні!
Напишите это в "Скорую"!!!
На чью карточку можно закинуть для этой собачки денежки?
Многоточие — это следы на цыпочках ушедших слов...
Собачка в НП, гроші потрібні лише на їжу і пробіотики поки що.
Період відновлення буде довгий, так сказали в НП.
Гроші можна кидати на мою картку, тільки вказати треба,що це саме на цю собаню. До речі, це дівчинка. Ім"я треба придумати, щоб швидше одужала.
zverek, лікарі сказали, що вона дуже довго нічого не їла і не пила. Звісно, здоров"я підірване, але будемо сподіватися, що все обійдеться.Это истощение, или она больна? Если не будет поправляться, возможно она серьезно больна
Кристина, киданула на девченку 50 гр на корм.в 10.34.Бедная соба. Надеюсь, все будет хорошо. где ты ходишь и находишь скелетиков?
Nata68, дякую Вам!!! Отримала.
Загальні надходження на картку (з 6 по 9):
06.04.14
13:42 Пополнение наличными в терминале самообслуживания: Ильичевск, ул.Ленина, д.35/1, ТЦ "Таврия-В". - 50 грн.
08.04.14
10:34 Пополнение карты в терминале самообслуживания: Одесса, пер.Валеховский,10, "Таврия-В" - 50 грн. (Nata68, дякую!)
Дата обработки транзакции: 09.04.2014
09.04.14
13:07 Пополнение наличными в терминале самообслуживания: Одесса, ул.Привозная, д.14, Рынок "Привоз". Мясной корпус. - 50 грн.
Всього: 150 грн.
У мене почалась плутанина з грошима в плані - на кого ці гроші.
Бумерових - 250 грн., а новий приход (з 6 по 9) - 150 грн. ( на худеньку).
До речі, вирішила худеньку назвати Амірою.
Джемма (руденька манюся) вже освоїлась)) Вона така чудна - куди я, туди і вона. Як хвостик бігає за мною)) Спить на моїй подушці))
А охоронець з неї який! Тільки який шум за дверима - гавкає (вірніше, тявкає) на всі квартиру))
Хто може підказати/визначити породу - чихуахуа?
Последний раз редактировалось Ch.Lady; 10.04.2014 в 00:23.
Форумчанка Ири-ночка купила для Аміри консерви! Дуже їй дякую!!! Я з нею зустрінусь і заберу, або вона сама відвезе - з цим ще не вирішились.
Кристина, в 13:07 это мои 50грн. Купи что нужно этой несчастной собаке, которая в НП.
похожа - но надо рост , что б понять.
Отправлено с моей микроволновки через розетку!
Алёна996699, дякую Вам!)
Надходження:
09.04.14 20:19 Зачисление перевода с карты ПриватБанка через «Приват24». Плательщик .... - 100 грн.
Nastacia, дякую Вам!)
Загальна сума для собаки: 250 грн.
Оленчик, в смислі? Озброїтися метром?))
Последний раз редактировалось Ch.Lady; 10.04.2014 в 00:36.
нет - в рост щелкни и будет понятно -чих или метис))) рядом что нибудь(бутылку) поставь.
Зроблю)
Вчора був тиждень, як манюся у мене. І за вчора я так втомилась від її "гавків" =)))))))))) Коли вона заснула вся така стомлена - настала гармонія)))
Ири-ночка сьогодні передала Амірі (худій рудій собачці) - 6 (шість) баночок консервів Педігрі, а також зробила свій внесок в скриньку НП.
Я для Аміри купила Лінекс (уп), Карсил (2 пласт.), 2 банки консервів.
Собачка виляє хвостиком, ходить на лапках, а не повзає як раніше. Їй роблять крапельниці. Попросила, щоб в НП зробили фото для форума.
Мої витрати:
Аптека - 75,65 грн. Корм - 36,16 грн.
Фото чеків додаю.
Залишок на рахунку для Аміри - 138,19 грн.
![]()
Не не чих. Но манюня классная и меллкая - быстро домой поедет)))
Это лупоглазый лисёнок какой-то, ещё и с шерстяным покровом)) Очень славный!
Я люблю гулять под дождем, потому что никто не может видеть мои слезы.
Кристина, Джемму уже можно пристраивать или она ещё лечится? Очень славная малявка, должна быстро найти ручки![]()
Ще лікується, але вже можна піар компанію розпочати))
Сьогодні вперше спала не на подушці, а окремо - на коврику (сама так захотіла - бігала, гралася, гавкала - бух і заснула)
Социальные закладки