|
президент представляет страну, здесь важны геополитические интересы, поэтому я и усомнилась в приоритете душевных качеств при выборе президента. Все на что можно рассчитывать в данном случае - это на материнский инстинкт, то есть на желание решать вопросы мирным путем, что конечно же немаловажно, но сможет ли Ольга Б. перевернуть с головы на ноги сегодняшний мир??? И чем ее попытки обернуться для нашей страны. Я не знаю какая должна быть харизма у человека, чтобы свернуть головы сегодняшним властителям, но у Ольги нет этой харизмы, к сожалению. Так что думаю Ваш выбор продиктован просто положительным эмоциональным настроем на всемирную порядочность и честность
.
У кого есть Зачем жить, может вынести почти любое Как (Ф. Ницше).
А я всё-таки за Ляшко http://www.youtube.com/watch?v=mZQNok4NPtI и придерживаюсь мнения, что зря его сравнивают с Жириком, просто Ляшко выражает свои мысли часто в простых словах и называет вещи своими именами, а не так как многие политики не о чём.
а кто за Царькова? http://www.theinsider.ua/politics/53354bd6b140d/
Признавшись в своей слабости, человек становится сильным.
Поддерживаю. Из рыгов вообще никому нельзя верить, показали уже себя во всей красе. "Призывавший уничтожить Майдан и ввести российские войска Царев решил баллотироваться в президенты"
на сьогоднішній день вже 8 кандидатів виявили бажання брати участь у виборах глави держави 25 травня. Поки зареєстровані кандидатами лише двоє з них - колишній перший заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін та екс-віце-прем'єр Юрій Бойко.
Последний раз редактировалось Drakonus; 28.03.2014 в 12:17.
Уступаю дорогу дуракам и сумасшедшим.
Из соседней темы сообщение одного из наших форумчан, хорошо сказал: На выборы президента идут: лицо Януковича (Тигипко), кулаки Януковича (Кузьмин), горло Януковича (Царев) и задница Януковича (Добкин)
Четыре кандидата от Партии регионов. Осталось еще два, чтобы можно было ее наконец переименовать в Палату №6...
Ольга Богомолець
Я буду за неї голосувати. Вважаю її чесною та порядною людиною. Україна варта мати такого президента!!!Ольга Богомолець
До уваги усіх хто бажає долучитися до збору коштів на грошову заставу для участі в президентських виборах. Станом на 14.15 зібрано 1 753 000 грн
Офіційні реквізити рахунку:
ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ДІЛОВА РАДА УКРАЇНИ»
Реквізити:
Код за ЄДРПОУ 33305184
Юридична адреса: 01010, м. Київ, вул. Івана Мазепи, 10
р/р 2600022452 в ПАТ "УПБ"
МФО 300205
Призначення платежу:
Безповоротна фінансова допомога або добровільна пожертва
на здійснення статутної діяльності Громадської Організації.
Не прибуткова організація
Не є платником ПДВ
Директор - Линова Вікторія Михайлівна, діє на підставі статуту.
Последний раз редактировалось senbernar; 28.03.2014 в 12:43.
Україна єдина, красива і сильна.
В мирі і любові до своєї землі,
Україна - це ми!
Приїхав Вуйко з Іспанії. Його всі питають
— Вуйко, розповіси нам про кориду!
Вуйко
— Ну корида, це коли багато народу. Сідять сеньори з вусами. Величні, спокійні. Поручь сидять сирьорити. Величні, спокійні. На арену виходить тореадор. Величний, спокійний. Потим виводять бика. Він теж величний та спокійний. До нього наближається тореодор. Такий високий та гарний хлопець. Величний та спокійний. У повітрі величь та спокій. І тут якась падла достала комуняцький прапор і всі як поскаженіли!!!
Радует, что ни Тимошенко, ни Тигипко не имеют никаких шансов. Особенно Тигипко. Имхо, конечно.
"Після виходу з ув’язнення Тимошенко спробувала сформувати навколо себе пул перевірених радників.
Але не всі згодилися працювати на неї. Багаторічний спічрайтер Віталій Чепинога не захотів повертатися на роботу в "Батьківщину".
Ігор Гринів, який відповідав у Тимошенко за соціологію в 2010 році, так само знайшов набагато перспективнішого клієнта – зараз він працює в найближчому колі Петра Порошенка.
Тимошенко не контролює повноцінно навіть партію "Батьківщина" – об’єднання з "Фронтом змін" Арсенія Яценюка завершилося приходом на керівні посади в регіонах людей, які бачили Тимошенко лише по телевізору та нічим їй не зобов’язані. Таких – щонайменше половина. А напередодні виходу Тимошенко з тюрми зріли плани усунути навіть її тітку Антоніну Ульяхіну з дніпропетровської обласної організації.
Але головна проблема Тимошенко - не у відмові вертатися тих, хто пішов. Все набагато гірше - ті, хто залишилися, не вірять в її перемогу. Бо звикли говорити мовою соціології, фокус-груп і настроїв у елітах.
На початку березня "Батьківщина" замовила дослідження центру Разумкова, яке так і не було оприлюднене. Оскільки отримані цифри вражали.
На запитання, що має робити Юлія Тимошенко, 50% опитаних громадян України відповіла – "не балотуватися на посаду президента України і піти з політики". Ще 20 відсотків порадили Тимошенко відмовитися від участі у виборах президента, але залишатися у активній політиці. Лише 18,5 відсотків підтримали ідею її балотування.
Навіть у питанні звільнення Тимошенко з тюрми половина опитаних відповіла "не схвалюю" або "мені байдуже".
Янукович, ізолювавши Тимошенко, певною мірою домігся свого. За цей час суспільство змінилося, і на ринку значно впав попит на такого типу політика.
Ще одна проблема Тимошенко полягала в тому, що вона була особистим ворогом Януковича. Це протистояння можна було би дивитися роками як гостросюжетний серіал. Але зникнення Януковича залишило Тимошенко сам на сам з її нереалізованим синдромом війни.
За всіма оприлюдненими соціологічними дослідженнями, Тимошенко програє другий тур виборів президента будь-якому фавориту перегонів, окрім Сергія Тігіпка.
Згадане дослідження Разумкова показало, що навіть пара Кличко-Тимошенко розходяться з результатом 29 відсотків проти 19. Порошенко виграє в Тимошенко 36 проти 16. Вона виграє лише в Тігіпка – 27 проти 16.
При цьому соратники, які особисто вмовляли Тимошенко не балотуватися, називають її глухою до мови аргументів."
Ольга Богомолець
8 мин. ·
Ура! Друзі вітаю усіх хто долучився до кампанії із збору коштів на грошову заставу для ЦВК. Щойно повідомили, що необхідна сума зібрана!!!
Признавшись в своей слабости, человек становится сильным.
Социальные закладки