|
Знаю, что сны ХОРОШИЕ всегда сбываются. :)
У далекому 2009 році “Тернопільський Сірий” Сергій Притула “Камеді клаб” прочитав пророчу гумореску для Олега Тягнибока. Лідер “Свободи” тоді тільки мріяв про Верховну Раду, а Сергій Притула передбачив ситуацію в Криму і, що куди важливіше, її рішення.
Китайская мудрость:Если твоя философия не приносит пользы-выкинь ее. Кху-Ям
В крыму полная жопа ..Самолеты не доходят не идут поезда..да и поднятие пенсий не состоится в свете экономических санкций против рашки..Безнадега и нищита ожидает когда то благополучный регион..
Это у вас совковая.Ссылку я привела с вашего полюбляемого "Лига -нет".
Ну и где тут в выделенном вами тексте об увеличении военного,я уже не говорю о ядерном потенциале? Выделите этот пункт,плиз,я его не вижу!
Вот ваш текст:
Стаття 10 «Попередження конфліктів, антикризове управління та військово-технічне співробітництво» (сейчас очень актульаная статья для Украины)
Сторони посилюватимуть практичне співробітництво з попередження конфліктів та у сфері антикризового управління, зокрема з метою забезпечення більш активної участі України у цивільних та військових операціях ЄС з подолання кризових ситуацій, а також у відповідних навчаннях і тренуваннях, зокрема тих, що проводяться в рамках Спільної політики безпеки і оборони (СПБО).
Співробітництво у зазначеній сфері базуватиметься на умовах і домовленостях між Україною та ЄС за результатами як консультацій, так і співробітництва з питань антикризового управління.
Сторони вивчатимуть потенціал військового та технічного співробітництва. Україна та Європейське оборонне агентство (ЄОА) налагодять тісні контакти для обговорення питань, пов’язаних з удосконаленням військових спроможностей, зокрема питання технічного характеру.
вивчатимуть потенціал військового пов’язаних з удосконаленням військових спроможностей - -это означает увеличение военного статуса страны,а также ядерного? Я о ядерном говорила ,вообще то,когда на пост отвечала(кстати не вам)
А вы о чем?
п.с я совершенно не против,если Украине предоставят такие перспективы(ядерный и военный потенциал),но в этом соглашении.я их не вижу
Последний раз редактировалось Sandeli; 21.03.2014 в 16:58.
Зло есть добро, добро есть зло. Летим, вскочив на помело!(с) У.Шекспир
Об этом у нас митинги в поддержку Украины говорят: https://www.youtube.com/watch?v=JMaNfZ4SnTg
И как бы Путлер не пытался собирать бомжей и алкашей на Куликовом Поле - мы, Одесситы на это не клюнем, зря стараетесь только!
ты точно залетныйрасскажи мне за Одессу - в трамвае, на Киевском,на Привозе , в любом магазине и в любом такси на какой мове размовляют?
Социальные закладки