|
Виконуючий обов'язки голови фракції « Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина» Сергій Соболєв заявляє про намір влади ввести спеціальний режим тарифів на електроенергію, газ і воду для Криму. Про це він повідомив журналістам .
«Буде спеціальний режим щодо газових тарифів, електроенергії та на воду» , - сказав він.
Відповідну процедуру ринкових відносин зараз розробляє Кабінет Міністрів.
Соболєв також підкреслив, що раніше ціна на електрику була занижена для Криму в чотири рази, а на воду - в сім разів.
Соболєв підкреслив, що такі заходи будуть вживатися у зв'язку з небажанням української влади дотувати окупантів із втратами із державного бюджету.
Бей своих, чтоб чужие боялись.
думаю, в неї депресія - в половини країни такий стан - але частина барахкається, хоче виплисти, а частина просто падає....на дно...ще й тягне за собою...так, все жахливо - але боротись потрібно? хто словом, хто ділом...хто от так = постами....перепостами...
вразило, що з ради в Криму збили укр і татарську назву - а як же обіцяний захист меншин??7
і вчора кричащі пенсіонери зрозуміли, що свої внуків підставили? боялись бандерівців - а діти вже весною в армію Росії підуть - там Аксьонов Дегестан і Чечню згадав...коли я мамам то писала, і одеситкам - які з квітами б окупантів зустрічали - вони сказали, що я накручую...
Самовыдвиженцы набирают не более 2% на голосовании. За каждым кандидатом стоит 2-3 олигарха, которые проплачивают выборы, компанию и т.п.
Есть много умных, образованных и опытных руководителей, но дышать никто им не даст...
Мы не можем выгнать из Одессы провокаторов (хотя мы Одесситы и это Наш город), а тут к ногтю прижмем олигархов. Ню-ню...
«Попробуй…» - шепнула Мечта.
«Что? Опять?!» - возмутился Опыт.
Социальные закладки