|
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Ігор Кондратюк
Знаєте, що дивно? За 20 років роботи на телебаченні я в своїх програмах (таких масових, як "Караоке на майдані", "Американський шанс", "Х-фактор", "Україна має талант!"), які я знімав від Червонопартизанська Луганської області до Мукачево, та від Сум до Севастополя не зустрічав ЖОДНОЇ людини, яка б хотіла жити в Росії!!! Звідкіля ж взялися ті, кого ми зараз називаємо "сепаратистами"? Ті, хто виносить на мітинги прапори іншої держави - Росії? При цьому я знаю чимало людей, які хотіли, і виїхали у країни Європи, США чи Канаду. Але вони не виходили з прапорами цих держав на мітинги! І знаєте, що я зрозумів? Всі ці люди, які піднімають прапор Росії на різного роду зібраннях або - громадяни Росії, або - просто хворі громадяни України... Я іншої відповіді НЕ НАХОЖУ! Бо, якби я хотів, щоб моїм президентом був дехто путін, я б просто виїхав у Росію! Чи не так?
Україна єдина, красива і сильна.
В мирі і любові до своєї землі,
Україна - це ми!
Самый главный разжигатель сепаратизма - действия "новой власти" и "легитимной" ВР Украины. Юго-Восток частично воспринимает майдан как бандеровский переворот. А власть делает все, чтобы это восприятие только усилилось.
люди имейте совесть, иначе совесть поимеет Вас
Все таки ответилиА что Вас удивляет ? Это исторический выбор, который важнее выборов президента или парламента ( там же и не ходило 50 % на выборы как у нас). Такого шанса могло при этой жизни больше и не представиться. А одностороннее голосование потому, что много лет над этим успешно "работали" 4 президента и их команды по дерибану всего и вся для себя любимых, забивая людям мозги вопросами языка и истории. Сплошные двойные стандарты одним можно творить беззаконие, а других судят за аналогичные действия сами же преступники. Тем, кто не хочет этого видеть помочь уже нельзя, они сами прозреют, когда их коснется аналогичное "правосудие".
Хвалу и клевету приемли равнодушно и не оспаривай глупца. (с) Пушкин А.С.
В Крыму начали выселять из квартир семьи украинских пограничников(((
Не ну конченные!
А наши продолжают им пенсии и пособия выплачивать из укр. бюджета.... зла не хватает!
14.01.92
17.09.08
30.03.12
04.12.13 сын сына)А вам слабо?..сама в шоке)
Социальные закладки