ну що ж АФА також можно за кольорами віднести до фашистів))))
![]()
|
ну що ж АФА також можно за кольорами віднести до фашистів))))
![]()
И Президент бандит и пиво дорожает
у чомусь розділяю, у чомусь ні. Тут все почалось з того, що хтось сказав що у УНСО нашивки зі свастикою, а подав світлину, де свастики немає.
Потім були напади щодо фашизму. якщо порівняти їхні ідеї з класичними ідеями соціал-націоналізму, різниця вимальовується. Взяти хоча б те, що у УНСО наголос йде на націю, а у послідовників Гітлера на расу.
что подал?... и выяснилось, что материалы по ссылке, которую ты предоставил, сам ты не читал.Потім були напади щодо фашизму.... ооо... ты еще и в вопросах гитлеровского нацизма плаваешь.якщо порівняти їхні ідеї з класичними ідеями соціал-націоналізму, різниця вимальовується. Взяти хоча б те, що у УНСО наголос йде на націю, а у послідовників Гітлера на расу.
раса у славян с немцами одна. но он почему-то славян считал недочеловеками. при чем же тут расизм?
а вообще мне по барабану, собираются меня дискриминировать за то, что я принадлежу к неправильной расе или к неправильной национальности.
Картинку. Я знаю що одна раса, так зараз вважають неонацисти, а Гітлер так не вважав.
Расизм тут до того, що у УНСО це питання не розглядається, а у нацистів так. я посилання дав знов таки на прохання когось, я що мав перечитати всі матеріали сайту перед цим??? Я читав статут, я спілкувавсчя з членами організації, ніякого фашизму та нацизму я не помітив.
Я би попросив закрити тему про УНСО, більше нікому нічого про цю організацію відповідати не буду - не маю пововажень.
апд. не статут, а програму. щось мене переплутало))\
Законодавчо обмежити експансію транснаціональних компаній в Україну
Відновити ядерний оборонний потенціал країни
Перейти до професійної Національної Армії, зберігаючи поза тим систему призову до Національної Гвардії. Перехід до професійної Армії повинен не зменшувати, а збільшувати обороноздатний потенціал Нації.
Придністров'я є анексованою територією, яку теперішня Молдова на сильно утримує в своїх кордонах.
втягнення Дону та Кубані в орбіту української політики
Додати сюди можна дещо незрозумілу позицію щодо НАТО
Последний раз редактировалось schumacher; 23.03.2009 в 17:34.
Гитлер не знал разницы между расой и национальностью(нацией)?
вот новость.
т.е., нацисты Гитлера себя ошибочно нацистами называли?ты все-таки почитай материалы, выложенные на сайте, ссылку на который ты дал. еще как рассматриваются.Расизм тут до того, що у УНСО це питання не розглядається, а у нацистів так.ну, было бы неплохо, если бы ты имел хоть какое-то представление о вещах, которые ты собрался защищать. а так ты сам себе медвежью услугу оказал.я посилання дав знов таки на прохання когось, я що мав перечитати всі матеріали сайту перед цим???суслика видишь?Я читав статут, я спілкувавсчя з членами організації, ніякого фашизму та нацизму я не помітив.
кстати, часто ты с ними обсуждал "жидов и москалей"?попросить - можешь.Я би попросив закрити тему про УНСО, більше нікому нічого про цю організацію відповідати не буду - не маю пововажень.
Социальные закладки