| ||
Дуже, дуже цiкаво! Особливо що до деяких назв "текстiв":
Тест на національну ідентичність
(частина друга) Так от виявляється у чому жидва порилась!Як жиди пропонують москалям„обустроіть” РассіюКласс! Дальше не захотел искать...Москалі, дарма, що „не чисто білі”,
а виявилися не дурнішими за жидів!
Вони не хочуть їхати на Родіну... в Рассію
Последний раз редактировалось biafra; 23.03.2009 в 16:07.
Слава українським українцям української України!
Надеюсь, немногие мои земляки могут о себе такое сказать. Всегда радовало, что живу в интернациональном городе, не отравленном национализмом.про себе скажу, що націоналіст.
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
Dema, покажить мені де Свобода різала людей, або офіційні заяви щодо цього.
http://www.kpu.net.ua/
тоді й тут можно прослідкувати за вашою логікою кольори нациської Німеччини
На сайті УНСО справді є багато дурниць написаних, я й не казав, що все гладко.
Все одно, викиньте те, що кожний націоналіст - неодмінно фашист. Націоналіст це по перше патріот, але який намагається відстоювати інтереси своєї нації/народу. Різати жидів і москалів залиште бабусям вітренківцям
И Президент бандит и пиво дорожает
черного не вижу.там, если начать выкидывать, то ничего и не останется.На сайті УНСО справді є багато дурниць написаних, я й не казав, що все гладко.
Все одно, викиньте те, що кожний націоналіст - неодмінно фашист. Націоналіст це по перше патріот, але який намагається відстоювати інтереси своєї нації/народу.
перечисленного тебе мало?<смотрит> ну-ка, ссылочку на хоть одно подобное высказывание Витренко?Різати жидів і москалів залиште бабусям вітренківцям
ну ведь не просто так ты это ляпнул, ведь да? так что - ссылочку.
что-то после недолгого пришествия Катукова на форуме стали часто появляться деятели уны-унсы.
Как интересно.........
Если всё так ужасно, то где прокуратура?
Где суд?
И причём тут Староконка к памятнику?
Может тогда начнём выяснять откуда деньги на комплексы "голодомору", когда в стране нет денег на зарплаты и пенсии?
Почему лично у Вас не возникает вопросов по поводу этого беспридела?
Да, это не Рио-де-Жанейро!
Социальные закладки