|
Якщо я був би в. о. Президента України, то негайно взяв би ситуацію під свій контроль. Крим - це територія України і його потрібно як найшвидше "повернути" і зробити це без крові, тому що в очах українців я почав би втрачати контороль над ситуацією і тим самим підривав би довіру до нової влади. От що я би зробив, -
1) На основі ВВ, діючої армії та СБУ створив би патріотичне угрупування "Сагайдачний" ("Національна гвардія" - ця назва більш співзвучна з США, а нам потрібно щось своє, українське) для боротьби з новими видами ворогів - "тітушками"-провокаторами та озброєними бандформуваннями. Набирав би переважно з Західних областей (особливо Львівскої), краще добровольців-професіоналів (наголошую на першому слові!), чисельність - 1000 чоловік, цього буде цілком достатьньо, якщо іх сучасно озброїти.
2) Закупити 50 БПЛА RQ-11 - малі розвідувальні безпілотні літальні апарати (оснащення - відеокамери/тепловізери, GPS, цифрове обладнання, шифровані канали звязку), які добре себе зарекомендували в Афганістані, Іраку та операціях в Сомалі - ідеальні помічники для боротьби з "такими" агресорами.
3) Озброїти угрупування гвинтівками та пістолетами з транквілізаторами, приборами електрошокової дії та нічного бачення з повною амуніцією.
4) Під прикриттям ночі провести спецоперацію та взяти під контроль Північ Криму.
5) Змінивши тактику на партизанську - Захід та Схід.
6) Далі - Південь, Сімферополь та Севастополь.
подожди, ты не однократно заявлял что ты
но при этом ты твердо уверен что военные в Крыму не российские войская не знаю
милок, маза фака, ты ше рамсы спутал?
тут тебе не общество гадалок и экстрасенсов, люди опираются на достоверные факты
НАТО как и Европа и США объявило что у них нет сомнений что это российские войска
остался ты и еще десяток параноиков, кто тупо требует что бы у военных в Крыму появились нашивки на форме что это российская армия
я имею полагать что у разведки США имеется больше технических возможностей чем у тебя что бы выяснить кто бродит по Крыму
ну как то так![]()
Je vote pour le cochon Goloborodko! :)
Фирташа взяли
Признавшись в своей слабости, человек становится сильным.
ща Вова наверное бы рассмеялся, узнав, что это немерянные деньги)))
да за его благосклонный кивок в России 10 таких дач постоят)) но Вова не грабитель, не... его это не прет, его прет сознание того, что шевеление его мизинца может перевернуть страны и материки... вот это круто реально))
Употребление пива препятствует образованию урины в голове))
В старые времена, когда вдоль Советско-Турецкой границы ходили наши пограничники с овчарками, турки тоже ходили... в сопровождении кучи мелких беспородных дворян и дворянок... Но вот службу те беспородные несли, куда там овчаркам - во первых они по очереди отдыхали, во вторых их было МНОГО!!!
ЦІННОСТІ ЧУЖИХ СВІТІВ ПОТРІБНІ НАМ ЛИШЕ ЯК ТРОФЕЇ. ІКОНИ МИ НАМАЛЮЄМО САМІ.
Социальные закладки