| ||
Тема: Янукович
ну...дык...помер или нет? пить нам или нет??? народ уже настроился)
Kaк вы cчитaeтe, я лyчшe вac или вы xyжe мeня?
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Вот блин...
Головний кардіохірург Ростовської області РФ Олександр Якимович Дюжиков заперечив інформацію про смерть екс-президента України Віктора Януковича. Раніше повідомлення про смерть Януковича внаслідок серцевого нападу стрімку поширилася у соцмережах.
как странно,что в мире огромном,нет места собакам и кошкам бездомным...
http://statuspress.com.ua/videonews/...taraemsya.html
Пользователи Facebook ответили на письмо Януковича-младшего: «Батя, мы стараемся»
Народ не понял. Янукович-младший написал своим друзьям в Facebook письмо. Говорит, что благодарит за поддержку, а дальше рассказывает про вооруженный переворот по продуманному иностранным сценарию.
Говорит о мародерстве на улицах, самозванцах в правительстве и даже о киднеппинге, что означает похищение детей.
Янукович-младший, который, к слову еще народный депутат Украины, заверил в Facebook, что всегда переживал за благополучие Украины.
Пользователи соцсети на такое открытое письмо отреагировали с юмором. Тысячи комментариев – и каждый остроумнее другого. Среди них:
Батя, мы стараемся – пародия на слова Людмилы Янукович, текст немного по дебильному написан, – цитата Михаила Добкина.
Пользователей интересует откуда взялся в Межигорье золотой батон, зачем на MAC поставили Windows и ходил ли Виктор уже к военкомату. Пользователи также спрашивают, чтобы стать миллиардером за три года, необходимо люстрировать себя и свою семью?
Напомним, в своем обращении в Ростове-на-Дону, четвертый президент Виктор Янукович говорил, что его внука хотели люстрировать.
Пользователи Facebook также позвали Виктора Януковича обратно в Украину, вместе переживать за ее судьбу.![]()
Сразу анекдот вспомнился
Приходит Путин к гадалке и спрашивает:
— А ну, скажи, цыганка, что будет с Россией через 10 лет?
— Через 10 лет будет война с Украиной.
— Та! — махнул рукой Путин. — Это я и сам знаю, это у нас в планах… Ты мне расскажи что-нибудь жизненное, бытовое, как люди жить будут. Ну, например, сколько через 10 лет в Москве будет стоить бутылка пива?
— 6 гривен.
Возможно без регистрации не откроется
https://www.facebook.com/YanukovichVV?fref=ts
Лилипутин,привычно отжигает (24-й канал транслирует).
Он уже выдал:
"инукович действовал в рамках своей...компетенции".
То есть,подтвердил,что тот - идиЁт!
![]()
Венец трудов,превыше всех наград!
Слушайте, а ведь та баба, которая на жд вокзале 20 лет подряд кричала "Америка заметает следы, сажает полные тюрьмы ..." нас предупреждала! только мы не понимали что под словом Америка она имела ввиду другое государство....ну или ...![]()
Не следует искоренять свои комплексы, прийдите с ними в согласие...
Путин сказал на ,что янык жив чего и всем желает.
Ааааа...да, да....я путлеру сильно верю, даже сильнее, чем самому януковощу...)))
Нация, которая предпочтет войне позор, получит и позор, и войну. У.Черчилль
http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/4/7017512/
Глава Служби безпеки Валентин Наливайченко наголошує, що видача Росією Віктора Януковича є обов'язковою.
Про це він сказав на брифінгу у вівторок у Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".
Глава СБУ розповів про безуспішну спробу українських правоохоронців затримати Віктора Януковича в Криму в ніч з 23 на 24 лютого.
Він разом з іншими керівниками силових відомств вилетів до Криму на літаку МВС, щоб координувати операцію з затримання Януковича.
"Через 20 хвилин після зльоту літака маршрут машин в Криму, які супроводжували й перевозили Віктора Федоровича, був змінений", - говорить Наливайченко.
"Нам вдалося протягом ночі заблокувати аеропорт Бельбек на виліт, і виліт не відбувся, - ні цієї людини (Януковича), ні людей, які його охороняли", - розповів глава СБУ.
За словами Наливайченка, співробітники Управління державної охорони, які на той час ще охороняли Януковича, повернулися і здали зброю під контролем правоохоронців.
А державні резиденції, які були готові до прийому Януковича, отримали відбій.
"Групи затримання стояли і були готові за законом інформувати Віктора Федоровича про рішення Генпрокуратури та рішення суду.
Ті співробітники УДО, які не склали зброї і залишилися з Януковичем, наземним транспортом по суті втекли від нас у напрямку Севастополя", - зазначив голова спецслужби.
Він резюмував: "Саме в Севастополі в ніч з 23 на 24 завершилося для нас розуміння, де перебуває громадянин України Янукович. Його поява в Ростові-на-Дону - це величезне питання до тих, хто з Севастополя в Ростов- на -Дону його доставив".
При цьому Наливайченко заявив, що Росія зобов'язана видати Україні Януковича: "Я підкреслюю головне - видача Україні громадянина України, який розшукується - обов'язкова і має бути здійснена".
Коментуючи інформацію в соцмережах про нібито можливу смерть Януковича, Наливайченко сказав :
"Інформація щодо життя і здоров'я - це питання до тієї країни , яка показала його (Януковича) ЗМІ. Я вважаю, що саме вони повинні заявляти, що Янукович знаходиться в безпеці і його життю нічого не загрожує", - підкреслив він.
Як відомо, у вівторок Путін заявив, що Янукович живий-здоровий.
Також Наливайченко запевнив, що СБУ вживає всі заходи для пошуку інших колишніх високопоставлених чиновників України, оголошених у розшук.
"Всі необхідні заходи робляться. Ми будемо доповідати негайно. Я дуже сподіваюся, що вистачить професіоналізму спрацювати. Я особисто відповідаю за те, щоб розшук здійснювався виключно за законом, але в максимально стислі терміни і в жорсткий спосіб".
Разом з тим, за словами глави СБУ, в даний час розшук не приніс результатів.
"Поки що СБУ нічим хвалитися. Будуть результати - будемо доповідати", - підсумував Наливайченко.
Социальные закладки