"По селам, параллельно Одесской трассе в обоих направлениях созданы блок-посты из местных жителей. Провряются все подозрительные машины. Не дают проезжать, возвращают, титушек и силовиков, пропускают людей на майдан"
Первый такой большой пост из местного населения появился в Любашёвке. Когда люди говорят о каком-то большинстве поддерживающем власть, не учитывают что настроения в городе могут сильно отличаться от настроений в области
вот так выглядит народный контроль:
а ещё вот так:
ХЛОПЦІ, УКРАЇНЦІ! Я не знаю чи ви це опублікуєте, але напишу про свої враження. Я щойно повернувся з нічної варти ОСОКОРКІВ. Мій цей район у Києві нарахїовує приблизно 20 тис. осіб. Але на варту лише на зміну з 23-00 до 02-00 збралось на районі 300 чоловік + автомайдан + блокпости на вул. Бажана. Це справжня самооброна, кожна група по 10 чол мала звязок з іншими, всі патрулювали, аби не палили тітушки наші машини. Чергування пройшло спокійно. Один раз була Дезінформація, всі збіглись гнати тітушню, але))) їх не було. Про те бачити, як чоловіки-українці віком від 18 до 50 років патрулюють свої домівки - це велика справа. СЛАВА УКРАЇНІ! ТРИМАЙТЕСЬ, ПЕРЕМОГА БЛИЗЬКА!"
Ну и как можно не гордится таким народом?
)))
Социальные закладки