| ||
Человек - это животное, которое умеет смеяться (с)
Ой. Не оправдал, да... Это ж надо.... Он не оправдал мои чаяния, а я так ждала, так надеялась...
Ну ничего, В следующий раз я буду умнее и выберу Тягнибока. Он, я уверена, в полной мере оправдает мои если не чаяния, то ожидания...Поскольку я от него ничего хорошего и не ожидаю...
/* мерзко хихикает */
Специально для тебя...какой феерверк, одни полюбили Янека и Чечетова, другие Скорика..
Депутат Партії регіонів Олег Царьов вважає, що Москва використовує російськомовне населення в Україні в політичних цілях. Про це він заявив у студії каналу Росія-24, куди прибув відразу після приїзду до Москви, повідомляють Вести. "Протягом 20 років щодня працюють неурядові організації (західні - ред). І уявляєте наскільки їм важко було довести братнім народам про те, що поруч через кордон при спільної історії, спільних родичів живуть вороги. А адже за 20 років послідовно так і зроблено. Ви уявіть собі, наскільки ви погано працювали! Маючи майже 10 млн росіян і більшість населення у містах російськомовних, ви не можете сьогодні з Україною говорити про Митний Союз. У вас нульовий вплив!" - сказав Олег Царьов. За його словами, це відбувається тому що Москва нічого не робить протягом багатьох років. "Ви не витрачали ніяких сил, ніяких коштів. Якщо в ЄС є окрема стаття в бюджеті на популяризацію дій ЄС, то в Митному Союзі цього немає. Ви ховаєтеся виключно за ширму невтручання. Щоб не сказали, що ви погані. Та краще нехай скажуть, що ви сильні і з вами потрібно рахуватися. Ви тільки використовуєте росіян і російськомовних в політичних цілях, коли впливаєте на те, як вони проголосують, але забуваєте відразу ж після того, як використали. Це неправильно", - заявив Царьов.
Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2014/02/20/102226-regional-vtik-moskvy-rozkrytykuvav-rosiyska-polityku-shchodo-gnoblennya
Слава Украине!!! Смерть врагам!!!!!
Социальные закладки