"Мелкие хулиганы,нарушители общественного порядка".Так их НАЗОВУТ наши "ОРГАНЫ".
| ||
Тема: Евромайдан біля Дюка
"Мелкие хулиганы,нарушители общественного порядка".Так их НАЗОВУТ наши "ОРГАНЫ".
Согласна полностью! Видите, как эти бандерлоги сразу зоволновались:"Спасите, помогите, защитите, разберитесь..." А когда сами так себя ведут не просят никого ни в чем разбираться! Да и представители прессы не все вызывают сочувствие...
rakar, вы что, не понимаете об искусственности созданного противостояния и межнационального конфликта?
Число жертв майдана было бы намного меньше, если бы сила была применена вовремя, быстро и адекватно. Жертв вообще не было бы, если бы с самого начала были применены спецсредства и водомёты. Не насилие порождает беспорядки, хаос, гражданские войны, а недостаток правильного противодействия. И сейчас ещё можно навести порядок и избежать максимального количества жертв. Надо только принять решительные меры и не амнистировать без конца бандитов и террористов.
Последний раз редактировалось М & Ш; 20.02.2014 в 13:13.
Комедия Генри Филдинга «Исторический календарь за 1736 год» рекомендую)))
«Логіка – таблетка від зомбування»
так мыслят те кто полотно столкнулся с властью во всех его "законных" отраслях за 3 года просто уже давится от "покращення", а те кто считают " а кого выбрать после Яныка?" не дают шанс изменится и не верят в него, являются продажными совковому мышлению, боящегося перемен. Ведь в свое время вам был задан вопрос, каков сценарий будущего с Яныком и "честными" выборами, а вы так и не ответили?
Нахожусь в самом лучшем возрасте! Дури УЖЕ нет, маразма ЕЩЁ нет!
Влада зробила помилку, повіривши Яценюку, - політолог
Дуже наївно було сподіватися, що якісь переговори і домовленості про перемир'я з ультра бойовиками можуть призвести до реального перемир'я чи миру, - стверджує директор Центру євразійських досліджень Володимир Корнілов.
«Ми бачили, що коли «Беркут» у вівторок провів стрімку контратаку, відбивши основні будівлі, біля «Майдану» явно не було сил для оборони. Бойовики втекли взагалі без опору, залишивши всі свої об'єкти. І ми бачили вже вчора, що лідери опозиції запанікували. Адже, чия ідея перемир'я була? Це була ідея Яценюка, який з трибуни Майдану кричав, - ми закликаємо до перемир'я до ранку», - свідчить експерт.
На думку Корнілова, перемир'я було потрібно радикалам лише для того, щоб дочекатися поповнення і обіцяного Луценко вогнепальної зброї.
«Як тільки це перемир'я було досягнуто, «Беркут» був зупинений. Причому, буквально в той момент, коли він міг спокійно входити на «Майдан» і зачищати цю територію. У цей час Яценюк і компанія відразу почали скликати підкріплення. Тобто, «Майдан» потребував підкріплення з Заходу України. І для цього їм потрібно було виторгувати час. Не більше того. Відповідно, коли це підкріплення приспів і бойовики посилили свої позиції, як тільки вночі підвезли зброю, а вчора сам Луценко обіцяв озброїти бойовиків, після цього «Майдан» був готовий до нової атаки», - констатував Корнілов.
Експерт не змінив своєї точки зору щодо того, що переговорами з екстремістами кровопролиття вирішити не вдасться.
«Правий сектор» і раніше заявляв про те, що, незважаючи на будь-яке перемир'я, ми будемо стріляти, як і стріляли. Так, що в цьому сенсі сподіватися на перемир'я з ультра бойовиками, радикалами, не має ніякого сенсу», - говорить експерт.
Він повторив своє бачення варіантів подальшого розвитку ситуації.
«Є тільки два шляхи - або повна перемога «Майдану» та подальші репресії проти прихильників нинішньої влади і регіонів південного сходу України, або - повна перемога Януковича і його команди. Проблему не вирішити черговими амністіями і безкарністю бойовиків, які нападають на офіси, вбивають людей, б'ють і вбивають правоохоронців. От якщо і надалі влада буде продовжувати грати в подібні компроміси, це призведе до ще більшої крові. В цьому я не сумніваюся ні хвилини», - резюмував директор Центру євразійських досліджень.
Последний раз редактировалось М & Ш; 20.02.2014 в 13:28.
Комедия Генри Филдинга «Исторический календарь за 1736 год» рекомендую)))
Не может быть, что не ответила)))) Может, просто пропустила. Потому как не помню такого вопроса. Хотя мне тоже не на всё отвечают, но я понимаю.... Буду отвечать сейчас:
Каков сценарий будущего с Яныком? Я не вижу будущего с Яныком. Слишком сильно он обос....ся. Как и вся забуревшая власть. Мы не в каменном веке живем (хотя кажется, что ещё хуже), есть цивилизованные методы решения конфликтов и методы выказывания недоверия власти и требования досрочных выборов. Я не специалист в этом, умнее меня есть люди, которые придумали бы, как это сделать.
Социальные закладки