| ||
Проворовавшийся Мэр нашего города - Одесса.
Добропорядочный Одессит в том числе и Мэр города.
Тут в соседней ветке Алина процитировала закон, в котором говорится, что:
А гурвицефилы тут писали, что горисполком принял на 2009 год "социально-ориентированный бюджет".Стаття 31. Порядок формування та затвердження цін/тарифів на
житлово-комунальні послуги
1. Порядок формування цін/тарифів на кожний вид
житлово-комунальних послуг першої і другої груп (пункти 1 та 2
частини першої статті 14 цього Закону) визначає Кабінет Міністрів
України.
2. Виконавці/виробники здійснюють розрахунки економічно
обґрунтованих витрат на виробництво житлово-комунальних послуг і
подають їх на затвердження органам місцевого самоврядування в
установленому законодавством порядку.
3. Органи місцевого самоврядування затверджують ціни/тарифи
на житлово-комунальні послуги в розмірі економічно обґрунтованих
витрат на їх виробництво.
4. У разі затвердження цін/тарифів на житлово-комунальні
послуги нижчими від розміру економічно обґрунтованих витрат на їх
виробництво орган, що їх затвердив, зобов'язаний відшкодувати з
відповідного місцевого бюджету виконавцям/виробникам різницю між
затвердженим розміром цін/тарифів та економічно обґрунтованими
витратами на виробництво цих послуг.
Получается, что они врали. Ибо, горисполком принял тарифы - самые высокие в стране, а они ведь могли сделать этот тариф меньше за счет бюджетных средств - тогда бы действительно бюджет был социально-ориентированный.
Во всем виноват Гурвиц.
Последний раз редактировалось Anton; 15.03.2009 в 20:37.
Не понял юмора... Это Вы про кого?Сам чи з депутатами!
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
[QUOTE=Anton;4570642]Тут в соседней ветке Алина процитировала закон, в котором говорится, что:
А гурвицефилы тут писали, что горисполком принял на 2009 год "социально-ориентированный бюджет".
Получается, что ни врали. Ибо, горисполком принял тарифы - самые высокие в стране, а они ведь могли сделать этот тариф меньше за счет бюджетных средств - тогда бы действительно бюджет был социально-ориентированный
Антон! Я вам доказала,что тарифы исполком только утверждает,а рассчитывают не они.
А теперь докажите мне,что утвержденные тарифы НЕ МЕНЬШЕ СТОИМОСТИ и город их не датирует..Слабо?
Легче прыгать по веткам с лозунгом "во всем виноват мэр?"
Если Вы мне скажите, что город штампует деньги я Вам поверю.
Но, дело даже не в этом.
Вы мне доходчиво объясните зачем ЭТОhttp://zhitlo.od.ua/arhiv/2009-2.htm#20Одесский городской совет 20 января 2009 года своим решением №4083-V создал еще одно коммунальное предприятие и утвердил его устав. На этот раз городская власть, озаботившись городской инженерной инфраструктурой, учредила КП "Одесские инженерные сети" с уставным фондом, согласно решению, в сумме пяти тысяч гривен.
Алина, не отнекивайтесь. В том законе, что вы цитировали ясно написано, что тарифы утверждает горисполком:
http://zakon.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?page=2&nreg=1875-15
Но не просто так, а в "розмірі економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво".3. Органи місцевого самоврядування затверджують ціни/тарифи
на житлово-комунальні послуги в розмірі економічно обґрунтованих
витрат на їх виробництво.
Почему горисполком Гурвица скрываете эти обоснования?
А еще написано, что горисполком может принять тарифы меньшие, чем в этом обосновании:
Почему горисполком Гурвица принял самые высокие в стране тарифы?! Где социальная ориентированность бюджета?!4. У разі затвердження цін/тарифів на житлово-комунальні
послуги нижчими від розміру економічно обґрунтованих витрат на їх
виробництво орган, що їх затвердив, зобов'язаний відшкодувати з
відповідного місцевого бюджету виконавцям/виробникам різницю між
затвердженим розміром цін/тарифів та економічно обґрунтованими
витратами на виробництво цих послуг.
Мы говорим о теплоснабжении или про услуги ЖКХ? Вы вообще в теме?
Затверджують -утверждают..А кто их рассчитывает? Кто определяет стоимость ?
Читайте внимательно,а лучше пишите ответы в теме о Гончаренко..
Повторяю..ДОКАЖИТЕ,ЧТО СЕГОДНЯШНИЕ ТАРИФЫ не ниже рентабельности и город их не датирует уже сейчас! А насчет принял - так там 120 депутатов,выясняйте у них..
Что там по Закону, кто знает?ПЕРЕЛІК
об’єктів нерухомого майна, що підлягає реєстрації
за Одеською міською радою
1. Приміщення підвалу, № 502, загальною площею 37,5 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, пров. Книжковий, 23.
2. Приміщення підвалу, № 501, загальною площею 15,8 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Лейтенанта Шмідта, 6.
3. Приміщення підвалу та першого поверху, № 501, загальною площею 176,7 кв.м, що розташовані за адресою: м. Одеса, вул. Черняховського, 12-Б.
4. Приміщення першого поверху, № 502, загальною площею 24,9 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Рішельєвська, 55.
5. Двоповерхова будівля, загальною площею 348,9 кв.м, що розташована за адресою: м. Одеса, вул. М’ясоєдовська, 13.
6. Приміщення першого поверху, № 4-А, загальною площею 42,3 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Балківська, 36/2.
7. Приміщення підвалу, № 501, загальною площею 26,4 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Пастера, 40.
8. Приміщення підвалу, № 142, загальною площею 93,6 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Балковська, 126.
9. Приміщення п’ятого поверху, № 143, загальною площею 16,3 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Генерала Петрова, 9/2.
10. Приміщення підвалу, № 501, загальною площею 121,4 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Гоголя, 19.
11. Приміщення цокольного поверху, № 501, загальною площею 32,0 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Утьосова, 8.
12. Приміщення цокольного поверху, № 502, загальною площею 85,1 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Пироговська, 19.
13. Приміщення першого поверху, № 610, загальною площею 11,1 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Краснова, 11-Б.
14. Приміщення першого поверху, № 501, загальною площею 346,4 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. 1-Сортувальна, 38-А.
15. Приміщення четвертого поверху, № 504, загальною площею 388,5 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. 1-Сортувальна, 38-А.
16. Приміщення підвалу, № 503, загальною площею 27,1 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Катерининська, 56.
17. Приміщення підвалу, № 503, загальною площею 53,6 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Рішельєвська, 44/46.
18. Приміщення першого поверху, № 502, загальною площею 38,7 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Грецька, 31.
19. Приміщення першого поверху, № 501, загальною площею 143,6 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Велика Арнаутська, 64.
20. Приміщення підвалу, № 502, загальною площею 90,5 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Велика Арнаутська, 64.
21. Приміщення першого поверху, № 501, загальною площею 15,7 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Ковальська, 41.
22. Приміщення першого поверху, № 501, загальною площею 50,2 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Мала Арнаутська, 84.
23. Приміщення першого поверху, № 503, загальною площею 42,4 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Сегедська, 10-А.
24. Приміщення першого поверху, № 502, загальною площею 34,6 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Пироговська, 21.
25. Приміщення першого поверху, № 506, загальною площею 297,1 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Академіка Заболотного, 12.
26. Приміщення першого поверху, № 505, загальною площею 151,5 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, Дніпропетровська дорога, 118.
27. Приміщення першого поверху та мансарди, № 501, загальною площею 41,9 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Канатна, 96.
28. Приміщення другого поверху, № 502, загальною площею 14,4 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Канатна, 96.
29. Приміщення підвалу, № 502, загальною площею 35,0 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Рішельєвська, 68.
30. Приміщення другого поверху, № 503, загальною площею 225,4 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Рішельєвська, 72.
31. Приміщення підвалу, № 501, загальною площею 52,4 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Рішельєвська, 78.
32. Приміщення цокольного поверху, № 504, загальною площею 47,2 кв.м, що розташоване за адресою: м. Одеса, вул. Пушкінська, 67.
http://www.odessa.ua/acts/committee/18883/
есть такое ст.382 Гражданского кодекса. Согласно части второй этой статьи собственникам квартиры в двух-или многоквартирном жилом доме принадлежат на праве общей совместной собственности помещения общего пользования, опорные конструкции дома, механическое, электрическое, сантехническое и другое оборудование за пределами или внутри квартиры, которое обслуживает больше одной квартиры, а также сооружения, здания, которые предназначены для обеспечения потребностей всех собственников квартир, а также собственников нежилых помещений, которые расположены в жилом доме.
Решение Конституционного суда №4-рп\2004 от 2 марта 2004 года, согласно которому:
-вспомогательные помещения(подвалы, сараи, кладовки, чердаки, колясочные и т.д) передаются безвозмездно в общую собственность граждан одновременно с приватизацией ими квартир (комнат в квартирах) многоквартирных домов, и подтверждение права собственности на вспомогательные помещения не требует осуществления дополнительных действий,
-владельцы неприватизированных квартир многоквартирного дома являются совладельцами вспомогательных помещений наравне с собственниками приватизированных квартир.
Не провоцируйте меня обсуждать Гурвица в теме про Гончаренко.
Здесь тема про Гурвица - давайте обсуждать "дела" Гурвица (и горсовета) здесь.
С какой это стати я должен доказывать обоснованность тарифов?! Это должен делать тот, кто их принимает. Вот, пусть горисполком и покажет экономически обоснования. Чего прячут?
социально-ориентированный бюджет - это судя по всему помощь неимущим, многодетным, беспризорникам, сиротам и т.д. Не пойму какое отношение к социальной помощи имею тарифы? Ну я тоже оплачиваю счета, мне тоже не нравится, что это дорого. Но у меня есть руки, ноги, здоровье какое-никакое и голова, чтобы заработать деньги, так что я не стану ставить себя по социальной незащищенности в один ряд с этими людьми. Это чисто человеческий взгляд на ситуацию. Да, в каких вопросах касательно архитектурного соответствия новых построек я согласна, с киностудией непонятная ситуация, хотя я практически уверена, что это из Киева ветер дует(довольно глобальная проблема для масштабов решения городского головы). Но здесь я считаю, что вы неправы.
Так отчуждению или регистрации?
Про реєстрацію об’єктів
комунальної власності м. Одеси
Відповідно до рішення Одеської обласної ради народних депутатів від 25.11.1991р. №266-I “Про розмежування державного майна між власністю обласної ради, міст обласного підпорядкування та районів області”, керуючись ст.ст. 29, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, на підставі Тимчасового положення про порядок реєстрації прав власності на нерухоме майно, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 08.01.2003р. №6/5, рішення виконавчого комітету Одеської міської ради від 29.07.2008р. №919 “Про порядок підготовки та оформлення свідоцтв про право власності на об’єкти нерухомого майна”, виконавчий комітет Одеської міської ради
ВИРІШИВ:
1. Затвердити перелік об’єктів нерухомого майна, що підлягають реєстрації за Одеською міською радою (додається).
2. Комунальному підприємству “Одеське міське бюро технічної інвентаризації та реєстрації об’єктів нерухомості” (Яворський С.Х.) за заявою Представництва по управлінню комунальною власністю Одеської міської ради:
2.1. Провести технічну інвентаризацію об’єктів, зазначених у додатку до цього рішення.
2.2. Зареєструвати за Одеською міською радою право власності на об’єкти нерухомого майна, згідно з додатком до цього рішення.
3. Юридичному департаменту Одеської міської ради (Бакланова Н.В.) та комунальному підприємству “Право” (Соколянський Д.В.) за заявою Представництва по управлінню комунальною власністю Одеської міської ради здійснити підготовку документів для видачі свідоцтв про право власності на об’єкти нерухомого майна, зазначені у додатку до цього рішення.
4. Представництву по управлінню комунальною власністю Одеської міської ради (Смоляр Е.Л.) забезпечити доступ на об’єкти нерухомого майна комунальної власності та провести розрахунки за виконану роботу, згідно з додатком у трьохмісячний термін.
вспомогательные помещения(подвалы, сараи, кладовки, чердаки, колясочные и т.д) передаются безвозмездно в общую собственность граждан одновременно с приватизацией ими квартир (комнат в квартирах) многоквартирных домов, и подтверждение права собственности на вспомогательные помещения не требует осуществления дополнительных действий,
Для чего мерии регистрировать чужое майно? С выдачей свидетельств на право собственности, если этого не требуется?
я раньше в теме кажется даже вам првиодил пример расчёта сборов за комунальные услуги в обычной пятиэтажке. там получилось около 6 тыс грн в месяц на дом.
что вы сделаете за эти деньги с домом и придомовой территорией?
осмд сами себе производят расчёт тарифов и топравляют их на согласование в горисполком. но дело в том, что стоимость тарифов на воду и тепло расчитывается по порядку кабмина. и тут никуда не денешься.
возьмите и попробуйте сами содержать свой дом на те деньги, которые можно собрать с жильцов. потом и посмотрим.
вы случайно сегодня не были на митинге возле облисполкома? там много недовольных неизвестно чем. тарифы тоже прокатят
Помогу с дефлорацией!
Отрадно видеть глубоко удовлетворенного работой нынешних городских, областных и Киевских властей гражданина
А этим нахальным и неблагодарным люмпенам, паразитам и смутьянам только бы поорать на митингах , чтобы опорочить "слуг народных", ночей недосыпающих из-за заботы о простых гражданах
![]()
Я вообще думаю, что в Одессе скоро может быть очень плохо, так как действительно Киев очень хочет прибрать город к своим рукам! А те, которые обливают грязью нынешнее руководство города, выполняют зловещий план по его захвату, притом задействованы как и молодые политики ( Гонч) так и более опытные ( Папа Гонча), так и бизнесмены... Я прочла последние темы на думской, это ужас, там такой бред, оскорбления и нелепость в высказываниях... В общем нужно держать руку на пульсе... и прежде чем делать выводы подумать... не участвуем ли мы в чьей-то игре, конец которой совпадает с концом благополучия этого города.
Социальные закладки