блин у меня не получается скачать это приложение
| ||
Тема: Олимпиада в Сочи.
блин у меня не получается скачать это приложение
да наверное для андроида другое , но его найти не могу
ни фига не вышло пишет , что нет доступа в вашем регионе
Навіть найкращі стають згодом катами
а чем Роднина не легенда, она больше легенда чем Гордеева, хотя я их люблю, жалко Грищука
Ай ПИ Ти Ви есть с "машиной времени" у Тенет..
Iрися
Уж какая уж я ни есть патриотка и все понимаю..но Роднина-икона..оставьте ее на старости лет в покоеМож ошиблась чуток..каждый имеет на то право)
Роднина есть Роднина , это легенда, это гордость , она была достойна и альтернативы ей не вижу, достойная пара. а политика и Роднина , у меня не вызывает ни каких ассоциаций, мне это скучно и неинтересно, лично я , даже не знаю ,что она там была или есть.
Всі росіяни, яких я знаю, перші, хто обурювався. Просто нам з України не настільки добре відоме їх політичне життя, тому в нас нема того негативу. Я знаю скоріш тому, що цікавлюся фігурним катанням. В цих колах її вчинки дуже активно обговорювалися.
Ніхто не заперечує, що вона велика спортсменка. Вона легенда. Але Олімпійські ігрі, олімпійський вогонь - це інші матерії. Окрім власне спортивних досягнень треба мати ще й належні людські цінності. І от в останньому контексті вона себе дискредитувала.
Вот я одного не понимаю, возьмем фристайл, что у нас нет фристайлеров? Понимаю что тренироваться негде и уровень так себе, так выберите самого лучшего из того что есть и отправьте на Олимпиаду, хоть представительство будет!
Когда ты молчишь - тебя очень приятно слушать!!!
Ха, якщо було б так просто. Щоб потрапити на ОІ, треба здобути ліцензію. Кількість їх обмежана. Наші не здобувають саме тому, що не настільки сильні.
Хоча, іноді бувають трагічні ситуації, коли спортсмен під час змагань, де роздають ліцензії, травмований, тому одразу пролітає повз ОІ.
До речі, росіяни вирішили світу Януковича не показувати на трибунах. На Росію показали. Чого б це.
Спящий МИШКА))
Китайская мудрость:Если твоя философия не приносит пользы-выкинь ее. Кху-Ям
Подскажите, плиз, где можно смотреть он-лайн трансляции соревнований
нашел вот этот сайт http://live.russia.tv/index/live/id/51343, но саму трансляцию так и не увидел...
Просто трансляції у нас ніяк. Тілки якщо змінювати айпі на російське. Це якщо говорити про "голі" трансляції. Можна шукати стріми інших каналів, які показують.
Ось, якщо комусь цікаве фігурне катання, то пост з розклалом і посиланнями на стріми http://qwessta.livejournal.com/412543.html
Всі стріми можна використовувати й для перегляду інших видів спорту.
Смотрю на Спорт 1HD, отличные комментаторы и качество показа!
Ще дуже раджу наш офстайт збірної з біатлону. Там також щодня виставляють розклад і хто показує з посиланнями на стріми
http://www.biathlon.com.ua/
Ну если в биатлоне не возьмем медаль то наверное но нулям в Сочи будет!((
Социальные закладки