|
Да, это не Рио-де-Жанейро!
Опозиція відмовилася брати "Правий сектор" та афганців на переговори, тому вони вирішили самостійно домовлятися з владою. Протести на Грушевського_14 Илья Варламов/zyalt.livejournal.com/ Радикали вимагають звільнити активістів Активісти та учасники Євромайдану, які разом боролися на Грушевського, пішли на переговори з владою. Їхня мета – звільнити затриманих активістів. Після цього вони готові повернути вулицю Грушевського та будівлю Київради. Причина такої зміни дуже банальна: радикальне крило Майдану "образилося" на ігнорування опозицією. "Політикам по барабану доля людей, які перебувають у в'язниці. Люди на барикадах самі довірили нам провести ці переговори", заявив один з лідерів "Союзу ветеранів Афганістану" Олег Михнюк. Схожа точка зору в лідерів "Правого сектору", пише КоммерсантЪ. Читайте також: Афганці та "Правий сектор" розповіли про домовленість із силовиками щодо звільнення активістів "Нас дуже здивували заяви політиків. Ми не збираємося відбирати їхній хліб, ми лише хотіли бути спостерігачами на цих переговорах (з владою). Найголовніше - звільнити всіх учасників акцій протестів, які зараз фактично є військовополоненими", - заявив один з організаторів "Правого сектора", перший заступник голови громадської організації "Тризуб" ім. Степана Бандери Андрій Тарасенко. Тепер радикали пішли самі домовлятися з владою. Читайте також: "Правий сектор" може перетворитись на партію і піти на вибори "Ми домовляємося з силовиками про конкретні речі: ми продовжуємо перемир'я, вони відпускають ув'язнених", - продовжив Тарасенко. Афганець Павло Ковальчук же заявив, якщо до п'ятниці не звільнять усіх затриманих, а їх лишилося 116 (112 уже звільнили), активні дії відновляться. "Ми також поставили чітку умову: якщо до п'ятниці не звільнять, ми відновимо активні дії на вулиці Грушевського", - сказав один з ветеранів Афганістану Павло Ковальчук. Читайте також: "Правий сектор" і афганці Майдану вимагають взяти участь у переговорах з владою Експерти бачать у таких подіях на Майдані загрозливі тенденції. Вони розколюють протест і винні тут обидві сторони. "У нас дуже мало інформації про переговори. Я не виключаю, що це спроба послабити і опозицію, і Майдан. Мене насторожує той факт, що раніше президент і керівництво МВС не йшли на поступки щодо звільнення активістів, а зараз ситуація різко змінилася", - поділився думками політолог Олексій Гарань. Нагадаємо, що сьогодні опозиція намагатиметься повернути Конституцію-2004 та "вигнати" Рибака. Опозиція погрожує, що має достатньо голосів для кардинальних змін.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/politika/radikali-maydanu-obrazilisya-na-opoziciyu-i-sami-pishli-na-peregovori-z-vladoyu-pogrozhuyuchi-boyami-332709.html
Собираю массовку в кино!
это я о Вас милая , приверженцев майдауна, а парадокс в том что вас обработали так что забили даже чувство самосохранения напрочь , а это уже огого ....чувство самосохранения у нормального живого оргнизма преобладает а у Вас отсутсвует....мне не по пути с Вами только по этой причинее , ее более чем достаточно
[удалена модератором]
Гриценко закликав Австрію посадити Азарова під домашній арешт
http://www.pravda.com.ua/news/2014/02/4/7012596/
я тут на днях общался с мужиками, они снег расчищали на предприятии
кароч ездили пару тел от ПР в Мариинский на слет "свидетелей покращення"
туда обратно автобус, 250 гривасов с 8 утра до 4 вечера, чай, каша, какой-то суп неизвестно походження
за периметр метовский выйти можно, но обратно не зайдешь, отмазки типа я за сигаретами или кофе купить не катят
в 4 шабош сворачивается и обратно в автобус, 8-9 часов занимает дорога
вот такие вот турысты туда ездят![]()
Je vote pour le cochon Goloborodko! :)
А много он чего открыл за свою ученую карьеру? Ну там, типа закона всемирного тяготения...
Ты не можешь избежать Лоховища, т.к. ПР у руля - это и есть очень большое лоховище. Это заметно, особенно последние три дня ))) Нема йому діла, як тому цигану до коня (с)
РуZZкий?
Іді нaxyй!
Социальные закладки