|
У Чернігові протестувальники залишають приміщення облради, яку вони захопили вчора.
Про це заявив голова Чернігівської фракції «Батьківщина» Олександр Кодола.
Люди забирають зі собою усі речі, які були занесені вчора. Також згортають медпункт та кухню.
Таке рішення було прийняте після спільного голосування опозиційних та провладних фракцій під час позачергової сесії 28 січня.
Це була спільна домовленість між керівниками обласної ради та опозиціонерами, пише Pik.
Нагадаємо, люди у суботу, 25 січня захопили Чернігівську ОДА.
Всё?
Супер!!! Виявляється депутати теж отримують СПАМ
Це їм за ті СМС-ки, які ми отримували, що "вас зареєстровано в базі учаснків масових заворушень", коли біля майдану телефоном користувались.Содель Влад @sodel_vlad 8 мин
#Україна #Київ Засідання Верховної Ради Телефон в руках депутати ПР 28.01.2014 #Євромайдан #digitalmaidan #revolution pic.twitter.com/dQdQF6eXen
Україна єдина, красива і сильна.
В мирі і любові до своєї землі,
Україна - це ми!
1 сентября 1939 года Гитлер начал первую мировую войну. а что сделал ты чтобы не пойти в школу?
если мне не будет нравиться следующий президент, я тоже буду рад, если кто-то ради его свержения подожжет пол Киева
из ссылки:
Олийнык и Ко - экстремисты евромайдана?экстремисты Евромайдана нанесли тяжелые ранения сотрудникам милиции
http://viknaodessa.od.ua/photo/?id=530
Одесские евромайдановцы занялись уборкой снега
Ауу.Тут же кричали,что они нацисты,фашисты,экстремисты и так далее,которые только и умеют брать деньги от Госдепа и коктейли молотова кидать))))
московские хозяева форума карают только за один вопрос заданный московским агентам на форуме
Количество баллов за нарушение: 30. Баллы определяют серьезность нарушения
Название темы: Таки революция ?
а Вы таварисчь московский прихвостень или вещаете из Москвы ?
«Фашисты будущего будут называть себя антифашистами».
(Уинстон Черчилль)
Социальные закладки