|
Літак Януковича не може приземлитися в Борисполі
Самолет прогревает ...Літак держпідприємства Україна, який обслуговує Президента України Віктора Януковича, Airbus A319-11 з позивними UR-ABA вже в шостий раз не зміг приземлитися в міжнародному аеропорту Бориспіль, свідчать дані сайту Flightradar24, який відстежує переміщення всіх авіалайнерів у світі.
Як з'ясував Голос Столиці, згідно даних з сайту, в 11:44 борт № 1 вилетів у бік Харкова, проте, пролітаючи над Гадячем у Полтавській області, літак розвернувся і взяв курс на Київ.
В даний час, згідно з інформацією, що публікується ресурсом онлайн, літак Президента вже шість разів намагався зайти на посадку в Борисполі. Про те, чи знаходиться Президент України на борту, поки невідомо.
Між іншим, офіційний сайт глави держави повідомляє, що наразі Президент України згідно з робочим графіком проводить планову зустріч з прем’єр-міністром України Миколою Азаровим та першим віце-прем’єр-міністром Сергієм Арбузовим щодо соціально-економічного розвитку України у 2014 році.
Нагадаємо, що сьогодні лідер партії УДАР Віталій Кличко оголосив про те що відправиться на переговори до президента Віктора Януковича
http://texty.org.ua/pg/news/editorial/read/51187/Z_litakom_Janukovycha_robytsa_shhos_dyvne
Це не моє,прочла у ФБ але як на мене щось в цьому є.
Куля зупинить..?
Сергій Лещенко: "Декілька днів тому я говорив з одним колишнім регіоналом, який щасливий, що залишив цю компашку ще до того, як закони зграї не випускають тепер звідти жодну людину. Я його питав: "От подивіться, США вже попередили Януковича про санкції, Європа заморозила стосунки з ним, під Росію він лягати не хоче, бо не вискочить. Чому він не отямиться? Адже США, при бажанні, його можуть знищити дуже швидко". На що мій знайомий відповів: "Ми просто не здатні осягнути його психологію. Він – зек. Особа, яка бачила в житті речі набагато гірші, ніж кожна нормальна людина. Тому його больовий поріг дуже низький. Хіба може двічі зека злякати дзвінок від Байдена чи навіть замороження рахунків? Він сорок років тому пережив найстрашніші – ні, навіть не хвилини, а цілі роки. Тому тепер його ніщо не зупинить". "Майже ніщо", - відповів я. І ми переглянулися, зрозумівши один одного.
Истина ничуть не страдает от того,если кто-либо её не признаёт.
Спецом, для...госдепа!)
https://www.youtube.com/watch?v=CGM_0_CqxFA#t=66
Такова человеческая натура. Когда в борьбе с основным противником успеха добиться не удается они пытаются отыграться хоть на ком-то. То крушат памятники, то устраивают охоту на ведьм, выискивая титушек среди прохожих. В общем, любым способом пытаются отвлечься от признания собственной неудачи и бессмысленности своей деятельности.
Социальные закладки