Тема: Внимание! Полный обновленный Черный список собственности Регионалов в Украине! Всеукраинский бойкот!!!

Ответить в теме
Страница 8 из 13 ПерваяПервая ... 6 7 8 9 10 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 141 по 160 из 243
  1. Вверх #141
    Живёт на форуме Аватар для senbernar
    Цитата Сообщение от King888 Посмотреть сообщение
    Вот такое есть мнение в сети ....
    показово на Вашому зображенні логотип у нижньому правому куті - "Русский мир Запорожья". Одразу розставляє всі крапки над "і"...
    Україна єдина, красива і сильна.
    В мирі і любові до своєї землі,
    Україна - це ми!

2. Вверх #142
    User banned Аватар для dimich
    Одесса, Российская ............................Федерация
    Хочу вразить огромную благодарность тоикстартеру и всем, кто активно наполнял иформацией черный список. Теперь, совершая покупки, я держу всегда список под рукой, что бы вдруг не купить товар не в том магазине или не на той заправке. Теперь я покупаю товары и услуги только у фирм из черного списка и не кормлю галичан!!!

3. Вверх #143
    User banned
    Цитата Сообщение от senbernar Посмотреть сообщение
    показово на Вашому зображенні логотип у нижньому правому куті - "Русский мир Запорожья". Одразу розставляє всі крапки над "і"...
    При чём кто написал? Правда и есть правда ... )

4. Вверх #144
    User banned
    Цитата Сообщение от Ya Natalya Посмотреть сообщение
    Я так понимаю, теперь и украинкам бойкот, судя по этому плакату, свидомые хлопцы должны любить теперь эвропеек(цев)))))
    Так вообще украинцы перестанут размножаться

А я сегодня купила такие вкусненькие конфетки АВК и цена приемлемая, и состав нормальный! Лучше Рошена и Свиточа.

5. Вверх #145
    Посетитель Аватар для Классная мадам
    А торты какие вкусные АВК!!!!Одни бойкотируют,а другие (спасибо списочку!!!) побежали пополнять казну ПР! палка о двух концах....Хотелось бы противоположного лагеря списочек увидеть..Наверняка он не меньше

6. Вверх #146
    User banned
    Цитата Сообщение от dimich Посмотреть сообщение
    Хочу вразить огромную благодарность тоикстартеру и всем, кто активно наполнял иформацией черный список. Теперь, совершая покупки, я держу всегда список под рукой, что бы вдруг не купить товар не в том магазине или не на той заправке. Теперь я покупаю товары и услуги только у фирм из черного списка и не кормлю галичан!!!
    Аналогично, уже 10 лет.

7. Вверх #147
    User banned
    Цитата Сообщение от сумасойти Посмотреть сообщение
    Мне кажется вам бы к врачу сходить не мешало..
    Врачи здесь бессильны.

8. Вверх #148
    Не покидает форум Аватар для fb_ua
    Після поширення ідеї бойкотування товарів і послуг членів «Партії регіонів» Первомайський молочноконсервний комбінат – підприємство нардепів- тушок Табалових, які були обрані від «Батьківщини» та перебігли до провладної більшості, – замаскував свою продукцію.
    Тепер на банках табаловського Первомайського молочноконсервного комбінату пишуть «Ми – Європа».
    "Бреше, сучий москаль" (Н.В.Гоголь)

9. Вверх #149
    Не покидает форум Аватар для Onewinged
    Цитата Сообщение от fb_ua Посмотреть сообщение
    Після поширення ідеї бойкотування товарів і послуг членів «Партії регіонів» Первомайський молочноконсервний комбінат – підприємство нардепів- тушок Табалових, які були обрані від «Батьківщини» та перебігли до провладної більшості, – замаскував свою продукцію.
    Тепер на банках табаловського Первомайського молочноконсервного комбінату пишуть «Ми – Європа».
    Между прочим, самая лучшая сгущенка на рынке.
    Sometimes the burning bridge is the best way to enlighten your path.

10. Вверх #150
    На фірмі "регіонала" паніка, продажі впали вдвічі через бойкот - активіст
    Кияни масово відмовляються від хлібобулочної продукції ТМ "Кулиничи", а власники-"регіонали" підраховують збитки. Лише за останній місяць "Кулиничи" зменшили обсяг реалізації у Києві майже вдвічі.
    Таку інформацію Gazeta.ua підтвердив один із активістів бойкот-акції продуктів та брендів, які належать "регіоналам", Юрій Андрієв.

"За останні три дні мені передали інформацію, що власник марки - "регіонал" Володимир Мисик - дуже дуже злий. Про це розповідають люди, які працюють на його підприємстві. Кажуть, що на заводі паніка, продажі впали удвічі, мають багато повернень. Але, звичайно, офіційних підтверджень цьому немає. Виходить, наша акція бойкоту і справді дієва штука", - каже Андрієв.
    Щодо збитків від бойкоту товарів інших брендів, які належать депутатам від Партії регіонів, інформації в Андрієва наразі немає. "Про них я нічого не знаю, бо більше зосередився на "Кулиничах". Ми також проводимо акції і проти "Епіцентру" та "Нової лінії" (належать "регіоналу" Олександру Герезі та його дружині, секретарю Київради Галині Герезі - Gazeta.ua ). Чи стали люди рідше до них заходити - теж не знаю. Але думаю, клієнтів поменшало. Бо коли роздаємо листівки біля магазинів - люди розвертаються і їдуть до інших альтернативних магазинів", - пояснює чоловік.
    Андрієв - лише один із активістів акції з бойкоту товарів та брендів, що належать підприємствам та фірмам "регіоналів". "Я сам не всіх знаю їх. Ми списуємось по Фейсбуку. Цей же Мисик, якому належать "Кулиничи", думає, що це все я організовую. Але це не так. Ми нічого не розмальовуємо, а лише обклеюємо наліпками торгові об'єкти, де бойкот, а біля магазинів і супермаркетів роздаємо листівки. За місяць роздали їх з десять тисяч. Кошти збирав через соціальні мережі", - наголосив Андрієв.

11. Вверх #151
    Не покидает форум
    Ознакомившись с полным списком пришел к выводу что я почти ничем из этого никогда и не пользовался. Просто товары по качеству полное говно. А услуги - сплошное убожество и жалкая пародия на нормальные компании.

Да, и на 7-й я давно не езжу, там что-то покупать - себя не уважать. Например нормальная одежда продается только в фирменных магазинах. Или, детские игрушки однажды брал на 7-м (типа дешево) - полный отстой по качеству, быстро ломаются, сделаны из вонючего говна явно опасного для детей, и которое не найдешь в приличных странах. Я уже не говорю про саму "особую атмосферу".
    Последний раз редактировалось Kirax; 21.01.2014 в 10:37.

12. Вверх #152
    У Лондоні пікетували квартиру Ахметова

Українці у понеділок вкотре зібрались на пікет квартири Ріната Ахметова , купленої у елітному будинку у Лондоні.
    Більше сотні українців з плакатами та прапорами зібрались під вікнами найдорожчої квартири у Британії.
    Вони вимагали від Ахметова вийти до пікетувальників гучними вигуками "Ахметов, виходь!", проте, окрім сусідів, ніхто не вийшов поспілкуватись з мітингувальниками.
    "Сусіди українських "квартировласників" фотографують нас і читають наші плакати," – прокоментував один із учасників пікета, Андрій Герус. На прощання українці заспівали різдвяних колядок.
    Додамо, що у Лондоні уже відбувалось кілька пікетів під квартирою Ахметова. Окрім масових заходів були навіть одиночні пікети під офісом мільярдера.

13. Вверх #153
    Новичок Аватар для Alexxua
    А за гвоздями куда? К Климову или к Герегам... Выбора нет(((

14. Вверх #154
    User banned
    Цитата Сообщение от Onewinged Посмотреть сообщение
    Между прочим, самая лучшая сгущенка на рынке.
    овощам все равно, главное что им сказали откуда она.

15. Вверх #155
    User banned
    Цитата Сообщение от Kirax Посмотреть сообщение
    Ознакомившись с полным списком пришел к выводу что я почти ничем из этого никогда и не пользовался. Просто товары по качеству полное говно. А услуги - сплошное убожество и жалкая пародия на нормальные компании.

Да, и на 7-й я давно не езжу, там что-то покупать - себя не уважать. Например нормальная одежда продается только в фирменных магазинах. Или, детские игрушки однажды брал на 7-м (типа дешево) - полный отстой по качеству, быстро ломаются, сделаны из вонючего говна явно опасного для детей, и которое не найдешь в приличных странах. Я уже не говорю про саму "особую атмосферу".
    открою тебе секрет но все компании в Украине, оборотка которых выше 1 000 000 в год принадлежать членам ПР.

16. Вверх #156
    Новичок Аватар для Рета
    "Только великорусское может принести пользу здоровью. И не дай Бог употреблять в пищу европейское и уж тем более американское. Объединяйтесь, Америка заметает следы!"
    БРАВО !

17. Вверх #157
    Постоялец форума
    Цитата Сообщение от fb_ua Посмотреть сообщение
    На фірмі "регіонала" паніка, продажі впали вдвічі через бойкот - активіст
    Кияни масово відмовляються від хлібобулочної продукції ТМ "Кулиничи", а власники-"регіонали" підраховують збитки. Лише за останній місяць "Кулиничи" зменшили обсяг реалізації у Києві майже вдвічі.
    Таку інформацію Gazeta.ua підтвердив один із активістів бойкот-акції продуктів та брендів, які належать "регіоналам", Юрій Андрієв.
    ...
    "Мощное" подтверждение. Компанию развернули, а результаты не видно. Отчего же "рыгоАналы" не переметнулись, раз все так были уверены, что по ним эффективно "бить рублем"(гривней)? Значит или есть ошибка в стратегии или в тактике воплощения.
    Делай что должно и будь что будет.

18. Вверх #158

19. Вверх #159
    Постоялец форума
    Логика выставлять на одесском форуме адреса "швейцарских регионалов и их менеджеров"?
    Делай что должно и будь что будет.

20. Вверх #160
    У Львові заблокували роботу двох гіпермаркетів "Епіцентр"
    Активісти громадської ініціативи "Економічний бойкот регіоналів" у неділю, 26 січня, заблокували діяльність львівських гіпермаркетів "Епіцентр", власниками яких є нардеп від ПР Олександр Герега та його дружина Галина Герега, секретар Київради.
    Активісти перекрили єдиний заїзд для автотранспорту коло "Епіцентру" на окружній дорозі Львова. Там зведені також барикади з мішків зі снігом. Таким чином покупці не можуть під`їхати за товаром, хоча, за словами активістів, таких особливо і нема.
    Керівництво "Епіцентру" не протидіє блокуванню, оголосивши переоблік у гіпермаркеті.
    Один з в`їздів до іншого гіпермаркету "Епіцентр" на вул. Б.Хмельницького також блокується активістами, однак не припинив роботу. Тут активісти планують також задіяти тактику блокування кас, коли клієнт набирає повний візок товару, чекає поки касир все порахує і відмовляється платити, залишаючи візки з товаром на касі.
    Раніше учасники ініціативи "Економічний бойкот регіоналів" пікетували і роздавали листівки відвідувачам інших львівських підприємств, що контролюються чи належать членам Партії регіонів.

Ответить в теме
Страница 8 из 13 ПерваяПервая ... 6 7 8 9 10 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права