Котя, т.к. ты отметила новогоднюю картинку, которую я выложила, покажу из чего её сотворили в фотошопе (для конкурса фотоарт)
![]()
| ||
Котя, т.к. ты отметила новогоднюю картинку, которую я выложила, покажу из чего её сотворили в фотошопе (для конкурса фотоарт)
![]()
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Интересно )
Напомнило замечательный фильм "Ночь перед Рождеством", а там таки украинские мотивы в изначальном варианте .. очень красиво
Жаль, в этом году конкурс НГ открыток не проводили.
Последний раз редактировалось KATERINA_KOTIA; 14.01.2014 в 00:16.
Боже, храни Одессу! (с)
Всех с Новым!
Ученые доказали, что стулья, висящие на стене, заставляют собаку анализировать проблему глобального потепления.
![]()
Слава українським українцям української України!
Роналду стал обладателем "Золотого мяча -2013".
Португальский нападающий мадридского "Реала" Криштиану Роналду признан лучшим футболистом 2013 года.
Боже, храни Одессу! (с)
Новорічна ялинка - це наслідок друїдів-язичників, які поклонялися лісу та ялинці як джерелу життя, а взимку віддавали їм криваву данину: вбивали молодого хлопця і вішали його нутрощі, кишки на ялинку, які потім через багато століть перетворилися на гірлянди. А дикість вбивати молоді ялинки та сосни закріпилася в СРСР, де не жаліли не те що живу природу, а й мільйони людей. На Заході вже давно використовують штучні ялинки чи живі. Майже ніхто їх там не ріже. Це варварство, яке перейшло до нас із варварством всього СРСР.
Ну и с Новым годом! Поблагодарим Юлия Цезаря))
Хотела сказать пошлость, на счет куда делись сосенки с Запада, но передумала )
Боже, храни Одессу! (с)
Ви хоч раз перевіряли, звідки везуть незаконно зрублені ялинки? Майже всі з півночі Одеської області. Западенці торгують законно, з бірками, та переважно в інших регіонах.
Щодо кельтсько-друїдського походження новорічних прикрас ялинки, то це знають всі більш-менш досвідчені люди. Замість того, щоб писати "брехня", ви краще погугліть, це дуже корисно для розуму.
По григорианскому мы уже отпраздновали, а по юлианскому сейчас новый год. http://ru.wikipedia.org/wiki/Календарь
СНиПСов кулуарчане.
Социальные закладки