а шо, есть французкий секс? Знаю только пацылуй
|
а шо, есть французкий секс? Знаю только пацылуй
Я ничего не подпишу
Дякую за підказку модераторам, сам би довго шукав потрібну тему.
Часто, коли ставлю "мінус" у репутацію, відбуваються "дивні" реакції з боку опонентів. Невже так важко сприйняти, що хтось може не погоджуватись із твоєю думкою?
Власне тому мене й надихнуло останнє публічне повідомлення, отримане в профілі, щоб обговорити цю тему:
Чому форумчани так гостро реагують на "мінус" у репутацію? І навпаки, "плюс" у репутацію вважається за якесь значне досягнення!
На мою думку, плюс - всього лише означає погодження з думкою автора повідомлення, а мінус - непогодження. Якщо при цьому в репутації не показувати свою зневагу, не хамити, тощо, то це не повинно так збуджувати.
Проте деякі користувачі так гостро реагують на банальне непогодження з їх думкою, що на "мінус" одразу починають "захищатись", при цьому може бути декілька варіантів "відповіді". Найпопулярніший варіант - "діло честі" поставити "мінус" у відповідь, навіть під будь-яким повідомленням (байдуже який зміст цього повідомлення, "мінус" ставиться безпосередньо опоненту, а не його повідомленню). Також можуть бути приватні повідомлення з обурливими інсинуаціями, або публічні повідомлення. Також можуть бути скарги модераторам... Чому на "плюс" такого не відбувається?
Давайте ставитись до цього простіше: "плюс" - це всього лише погодження з висловленою думкою, а, відповідно, "мінус" - це лише непогодження без будь-яких особистих "почуттів" до опонента. Однак, це має сенс, коли дійсно при таких "плюсах" та "мінусах" дотримуватись правил форуму та давати оцінку висловленій думці опонента, а не його особистості.
Україна єдина, красива і сильна.
В мирі і любові до своєї землі,
Україна - це ми!
Я ничего не подпишу
аааааааааааа, killing me softly![]()
Съешь ещё этих мягких французских булок, да выпей же чаю.
давайте действительно, все же ближе к сабжу темы общаться
ато сплошной оффтоп и флуд
А давайте)))
Вот, на нас с Венерой пожаловался некто Лангуст ха хамство и переход на личности))))))
https://forumodua.com/showthread.php?t=2166504&page=7
То ли он не видел хамства, то ли просто странный)))
Ладно. В общем-то, senbernar, я тоже часто ставлю минут в ответ с провокационным комментарием. Это убивает сразу 2 зайцев:
1) если оппонент поведецца на провокацию (а это бывает в 99 случаях), то можно его хорошенько попоносить, жаловаться не будет, т.к. у самого рыльце в пушкУ.
2) если нет цели поносить - можно пожаловаться на маты и оскорбления в репутации![]()
Я ничего не подпишу
да-да, тему признали официально, может быть даже прикрепят сверху раздела. привыкайте.
Тополек в играх нарушения не выписывают,т.ч. пусть остаётся наша тема в играх)
ну да не в нарушениях?)
зашла в тему революция-за один пост!!!---и пост удалили и нарушение выписали
и вот смотрю со стороны,вроде и не за что)
а тут всё бывает и по теме и всегда по теме)
Социальные закладки