|
Продает продукцию заводов, которые построил Запад, и западные предприниматели,хозяева этих предприятий,используют поляков как дешевую рабочую силу.И продает эту продукцию фактически не Польша, а хозяева заводов - отнюдь не поляки. Если у нас в магазинах стоят холодильники LG польского производства,то это не значит,что их продает Польша.
Последний раз редактировалось Clift22; 08.01.2014 в 10:00.
Расскажите подробней, как же в той России получая 900 баксов их хватает всего лишь на поесть и бутылку водки с учетом того, что цены там такие же (во многом сопоставимы) как у нас? Печально, когда государство пытаются оценить по уровню дешевого крика про водку. Я уже умолчу про то, что лидером в употреблении спиртных напитков является не Россия, а как раз та самая Европа (понятное дело, что не вся).
Я так понимаю, что та раскладка - это таки истина в последней инстанции и не путинские газеты??? Я уже вполне четко дал ответ - информацию я беру с первых рук, а не с каких-то там раскладок на форуме. И да, а ВО"Майдаун" одобрил те самые цифры с закрытой темы на форуме или нет? А так что там с "на порядок"выше, аргументации будут ?
Последний раз редактировалось cdmax; 08.01.2014 в 10:20.
Автор Andrew Kulish
Я би хотів звернутися до наших фейсбук-майданівців - і диванних, і вуличних, коротше, усіх тих, хто підтримує нашу веселу ініціативу під назвою "Київська Січ" Для привернення уваги - фото минулорічного смолоскипного маршу, приуроченого до Дня незалежності Латвії на чолі з президентом Андрісом Берзіньшем Вважайте мене провокатором. Минуло трошки менше місяця від спроби останнього штурму беркутами Майдану, і не дивно, що більшості з нас стало нудно просто стояти й нічого не робити. Риги заховалися по своїх Мальдівах, і наші люди з нудьги вишукують зрадників та сексотів серед своїх же. Забуваючи при цьому, що на Майдані зібралися найрізноманітніші люди. Українці, грузини, татари, росіяни, євреї. Ліві, праві, аполітичні. Християни, язичники, атеїсти. Україномовні, російськомовні. Гуманісти, пацифісти, і не дуже пацифісти Вони всі зібралися ВСУПЕРЕЧ своїм відмінностям. Тим же юдеям вистачило шарів прийти на Майдан, не зважаючи на присутність великої кількості "провокаторів" і "ксенофобів". А ті, кого називають "провокаторами" і "ксенофобами" мали достатньо розуму не влаштувати євреям Бухенвальд - і це при тому, що дровішек, в принципі, вистачає Мені особисто не подобається портрет Юлі на всю Йолку. Давайте погодимось: Юля - персона неоднозначна. Ще менше подобаються язичники, які відкрито паплюжать християнські цінності. І я вже взагалі мовчу про Руслану - шо-шо, а про неї я можу розповідати годинами... АЛЕ. Це моя особиста думка, а то - їх особиста думка. І вони мають рівне право на існування. Запитайте себе: чому юдеї, націоналісти, прихильники ЮВТ, язичники, християни та атеїсти, російськомовні та українськомовні українці вже більше місяця ТЕРПЛЯТЬ одне одного? Бо якщо цього не робити, Майдан розсмокчеться протягом однієї доби. І в принципі, як виявилося, особиста думка - це глибоко особиста справа кожного, і з нею можна змиритися. Ми зрозуміли найважливіше: є речі, вищі та актуальніші. Наприклад, захистити своїх від гопників у спортивках або погонах МВС, підтримати юридично або фізично, дати пораду, пустити переночувати. Відбити активіста у прокуратури та СБУ - байдуже, українець він, афганець чи грьобаний марсіанин. Бо якщо учасник Майдану потрапляє в халепу, за нього має вписатися весь Майдан, інакше який сенс подальшої боротьби? В усьому, що стосується Майдану, особисту думку ліпше приберегти для кулуарів. Якщо хочеться повивертати лайно у фейсбуці на своїх же, ліпше зробити це прямісінько у прес-службі Партії регіонів. Там вас уважно вислухають і погладять по голівці - адже вивертати лайно на своїх у даній ситуації означає бути заодно з мусорами, заодно з Кисильовим, заодно з шовіністичною Росією та кривавим бандитським режимом. Саме тому націоналісти спокійно стоять в одній групі з русланівцями й тимошенківцями, і я всіляко закликаю вас усіх ставати поруч із нами. І якщо комусь здається, що якась окрема група своїми діями ставить під загрозу "спільну стратегію", то я про всяк випадок нагадаю, що "спільну стратегію" МИ Ж САМІ і створюємо. Немає якоїсь невидимої "групи суспільно уповноважених", це Січ, дєтка. Все у твоїх руках. Вирішили - зробили. І якщо комусь нудно стояти - пропонуйте, дійте, долучайтеся. І нарешті, понад усе я закликаю засунути свою особисту думку туда, де їй буде сука тепло й комфортно. Так, як зробили це усі, кому дійсно небайдужі Україна, Майдан, і наша з вами боротьба. Усі ми маємо власні погляди на життя, але тут, на Січі, закон єдиний для кожного з нас: ОДИН ЗА ВСІХ І ВСІ ЗА ОДНОГО!
P.S. Как по мне так очень правильно написано!
Истина ничуть не страдает от того,если кто-либо её не признаёт.
На порядок было сказано для усиления предыдущей фразыну так чтоб не соврать на продукты в 2-4 раза ,на недвижимость на порядок, о какой то там социальной защищенности я молчу..По всей Европе люди на старости лет по миру путешествуют а наши старики по мусоркам побираются...А вы все так агитирующие за ТС одной ногой на пенсии уже так что советую думать быстро и качественно..
с первых строк банальное оскорбление по национальному признаку. навешивание собственно выдуманных ярлыков.
с одной стороны русскоть это боязнь перемен с другой Новороссия как русский ответ политической и экономической унитарности это .... практический любой пост этого русофоба имеет слова с производными от: русский :русопаты, русошовинисткому, русосрань. и так далее.
конечно сейчас модно бравировать своей русофобией это же практически государственная политика.
только тогда когда все умрут, закончится Большая игра.
Социальные закладки