Тема: Український націоналізм

Ответить в теме
Страница 238 из 359 ПерваяПервая ... 138 188 228 236 237 238 239 240 248 288 338 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 4,741 по 4,760 из 7165
  1. Вверх #4741
    Затейница

Цитата Сообщение от Владимир Ц. Посмотреть сообщение
    Свобода...Братство...Родына и т.п. - буду испытывать благодарность к каждому кто задвинет этот клан туда где ему и положено быть. Паранойей не страдаю, фобий не имею.
    Как-то неопределенно. А где ему положено быть?)
    💙💛
    Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен

2. Вверх #4742
    User banned
    Перемога!!!
    "Свобода" в суді домоглася скасування незаконного рішення Одеської міськради щодо впровадження російської мови в навчальні заклади міста

26 грудня 2013 року набула законної сили постанова Одеського апеляційного адміністративного суду від 5 грудня 2013 року про визнання незаконними та скасування рішень №858-VI - №1055-VI Одеської міської ради від 8 липня 2011 року в частині визначення російської мовою навчання та виховання. Колегія суддів визнала незаконними рішення депутатів, якими в статути 199 навчальних закладів Одеси внесені зміни, згідно з якими поряд із державною українською мовою навчання обов'язковою мовою навчання визначається мова російської національної меншини.

У зв'язку з цим, Одеська міська організація ВО "Свобода" звертатиметься до Генеральної прокуратури з вимогою дати правову оцінку та притягнути до відповідальности депутатів міської ради, які ухвалювали завідома незаконні антидержавні рішення. Окрім того, націоналісти контролюватимуть дії виконавчої служби щодо забезпечення виконання відповідної постанови та наполягатимуть на негайній перереєстрації статутів 199 навчальних закладів.

Судовий процес одеських свободівців проти міської ради тривав майже 2 роки. В січні 2012 року Одеська міська організація ВО "Свобода" звернулася до Приморського районного суду з позовом до Одеської міської ради про визнання незаконними та скасування рішень міської ради від 8 липня 2011 року в частині визначення російської мови мовою навчання та виховання. В обґрунтуванні позовних вимог націоналісти зазначали, що органи місцевого самоврядування не наділені правом встановлювати додатково до української мови ще мови, якими навчаються в цілому в навчальних закладах, що розташовані в тій чи иншій адміністративно-територіяльній одиниці. Окрім того, ухвалюючи рішення про впровадження мови російської національної меншини поряд із державною українською мовою, мови всіх инших національних меншин у навчальному процесі ігнорувались. Однак постановою Приморського районного суду м. Одеси від 11 жовтня 2012 року позов свободівців залишили без задоволення.

Не погоджуючись із зазначеним судовим рішенням, націоналісти подали апеляційну скаргу до Одеського апеляційного адміністративного суду, в якій просили скасувати постанову суду першої інстанції як таку, що ухвалена із порушенням норм матеріяльного та процесуального права, без повного з'ясування обставин справи, та ухвалити нову постанову, якою їхній позов задовольнити. Як наслідок після тривалих засідань апеляційний суд таки постановив, що апеляційна скарга свободівців підлягає задоволенню.

За словами голови Одеської міської організації ВО "Свобода" Ігоря Тимощука, активна русифікація шкіл почалася після входження уродження Сахаліну Алєксєя Костусєва на посаду міського голови та стала чи не основною політикою його діяльности. "Навчальні заклади в примусовому порядку змушували виконувати антиукраїнські рішення, що стало відвертим наступом на державний статус української мови в окремо взятому українському місті. Лише завдяки чималим зусиллям у рамках правого поля ми таки добилися скасування тих рішень. Цілком ймовірно, що влада знову спробує маніпулювати мовними питаннями в площині виховання та навчання, використовуючи вже закон Ківалова-Калєснічєнка. Однак "Свобода" жорстко стоятиме на державницьких позиціях і не допустить порушення прав українців у місті", – наголосив свободівець.

3. Вверх #4743
    User banned
    Цитата Сообщение от Diomyd Посмотреть сообщение
    Перемога!!!– наголосив свободівець.
    Тебе уже в другой теме написали, что радоваться еще рано. А так, все верно, лишний раз показал, что в вашем виде укр. национализм равен нацизму.

4. Вверх #4744
    User banned
    Цитата Сообщение от Diomyd Посмотреть сообщение
    Перемога!!!
    "Свобода" в суді домоглася скасування незаконного рішення Одеської міськради щодо впровадження російської мови в навчальні заклади міста
      Показать скрытый текст
    Бла бла бла
    дівець.
    Эта "свобода" как грязная свинья, гадит где только можно. Чего им спокойно не живется? На ЗУ все на мове говорят и учатся, всЁ хватит!

Пс. Если эти гады будут навязывать насильно свою мову, небезразличные одесситы к своему родному, русскому языку, должны принципиально не использовать мову. На свобыдловский языковый радикализм, ответим тем же. К украинской мове, претензий не имею, но такое продвижение её - отвращает.
    Последний раз редактировалось King888; 28.12.2013 в 20:30.

5. Вверх #4745
    User banned
    Цитата Сообщение от King888 Посмотреть сообщение
    Эта "свобода" как грязная свинья, гадит где только можно. Чего им спокойно не живется?
    Вот еще что постят свободовцы в соц. сетях http://kostyantyn1979.livejournal.com/287228.html

6. Вверх #4746
    User banned
    Эта "свобода" как грязная свинья, гадит где только можно. Чего им спокойно не живется? На ЗУ все на мове говорят и учатся, всЁ хватит!

Пс. Если эти гады будут навязывать насильно свою мову, небезразличные одесситы к своему родному, русскому языку, должны принципиально не использовать мову. На свобыдловский языковый радикализм, ответим тем же. К украинской мове, претензий не имею, но такое продвижение её - отвращает.
    І які будуть Ваші дії? Будете пальцем махати...чи іще щось?

7. Вверх #4747
    User banned
    Пока что, если судить по форуму, то вы, Владимир Ц, в меньшинстве со своей мовой ,так что и пальчиком махать не приходится ))

8. Вверх #4748
    User banned
    Цитата Сообщение от Soital Посмотреть сообщение
    Вот еще что постят свободовцы в соц. сетях http://kostyantyn1979.livejournal.com/287228.html
    Конечно, эти гады размножались и у нас, но половина Украины их воспринимает как группу недоразвитых фашистов. А бороться с ними только законными методами и полным игнорированием их.

9. Вверх #4749
    Не покидает форум Аватар для Natika
    Какие тут нужны действия?
    Никто по украински не говорил. Никто и не собирается. Как бы "Свобода" не тужилась...
    /* мерзко хихикает */

10. Вверх #4750
    User banned
    Конечно, эти гады размножались и у нас, но половина Украины их воспринимает как группу недоразвитых фашистов. А бороться с ними только законными методами и полным игнорированием их.
    Виной этому размножению я считаю отсутствие у нас правового гос-ва, о котором так радеет и Владимир Ц. Видимо В. Ц. не в курсе КАК относятся в Европе к неонацистам, которых он всячески поддерживает.

11. Вверх #4751
    User banned
    Пока что, если судить по форуму, то вы, Владимир Ц, в меньшинстве со своей мовой ,так что и пальчиком махать не приходится ))
    Чому це у меньшості? Тому що Вам так хочеться? Якщо вже президент та, навіть, голова уряду вчать державну мову, то куди вже Вам дітись? Звикнете...

12. Вверх #4752
    User banned
    Цитата Сообщение от Natika Посмотреть сообщение
    Какие тут нужны действия?
    Никто по украински не говорил. Никто и не собирается. Как бы "Свобода" не тужилась...
    А Свобода тут взагалі ні до чого...Кожна розумна та інтелігентна людина має знати мову держави громадянином якої являється. Адже це і так для всіх зрозуміло...щоправда, якщо це розумна людина.

13. Вверх #4753
    User banned
    Чому це у меньшості?Тому що Вам так хочеться? Якщо вже президент та, навіть, голова уряду вчать державну мову, то куди вже Вам дітись? Звикнете...
    Ну как-то так исторически в Одессе сложилось. И Вы задаете какой-то странный вопрос. Много на ОФ Вы читаете сообщений на укр. мове? Я даже уже засомневалась, дружите ли Вы с математической логикой.
    И к чему нам привыкать Вы советуете ? К укр. мове? Что мне это дает? гарантированную высокооплачиваемую работу, обеспечение пенсией, качественное мед. обслуживание? Так я и не рвусь в президентское кресло, мне от вашей НАВЯЗЫВАЕМОЙ мовы толку ноль.

14. Вверх #4754
    User banned
    Бачите, шановна пані, Одеса- це, звісно Україна, але далеко не вся, не пупок. З часом, дай боже, все налагодиться. Що це Вам дасть? Мабуть вже нічого...вище я пояснював чому.
    Наша песТня хороша, начинай сначала )) Вам опять примеры приводить стран, на территориях которых законодательно закреплено несколько гос. языков? И что именно должно наладиться? Мы должны будем отказаться от родного языка в угоду вашим амбициям? Не дождетесь.

15. Вверх #4755
    User banned
    Наша песТня хороша, начинай сначала )) Вам опять примеры приводить стран, на территориях которых законодательно закреплено несколько гос. языков? И что именно должно наладиться? Мы должны будем отказаться от родного языка в угоду вашим амбициям? Не дождетесь.
    Не думаю, що вам потрібно буде відмовлятись від своєї рідної мови. Українці мирні люди...але державну мову декому все ж таки прийдеться вивчити, так гадаю.

16. Вверх #4756
    Не покидает форум Аватар для Natika
    А Свобода тут взагалі ні до чого...Кожна розумна та інтелігентна людина має знати мову держави громадянином якої являється. Адже це і так для всіх зрозуміло...щоправда, якщо це розумна людина.
    Скажите, вы до сих пор не в курсе, что обучение украинском языку является обязательным сейчас и было обязательным во времена существования УССР?
    Так я вам очередной раз (100500 раз лично вам) сообщаю этот интересный факт.
    Знать - почему бы нет? Но пользоваться - извините. Поскольку никаких выгод и удобств не приносит.
    /* мерзко хихикает */

17. Вверх #4757
    User banned
    Не думаю, що вам потрібно буде відмовлятись від своєї рідної мови. Українці мирні люди...але державну мову декому все ж таки прийдеться вивчити, так гадаю.
    Ну используют люди мову по своей работе, даже не мову, а пару десятков необходимых слов. Дальше -то что? Отказ от родного языка проявляется в невозможности обучать ему детей, вам-то в таком праве не отказали. Вы считаете себя националистом, желающим сохранить и развить свою культуру? Пожалуйста, действуйте, но не навязывайте и не лишайте других такой возможности.
    А что касаемо " мирных " людей, то Вы как раз и поддерживаете тех, кто ой как далек от мира. Это сейчас, когда их в теме нет Вы мирный, а в их окружении за отказ соглашаться с Вашим мнением, тут же клеймо " украинофоб " лепите.

18. Вверх #4758
    User banned
    Они или прикидываются, или на самом деле ... ? Знать гос. мову это одно, а использовать её в повседневной жизни совсем другое. Если я хочу чтоб мои дети обучались на родном языке, государство обязанно мне это предоставить, независимо от того что кто-то против. А второй гос. язык просто необходим этой стране.

19. Вверх #4759
    User banned
    Они или прикидываются, или на самом деле ... ? Знать гос. мову это одно, а использовать её в повседневной жизни совсем другое. Если я хочу чтоб мои дети обучались на родном языке, государство обязанно мне это предоставить, независимо от того что кто-то против. А второй гос. язык просто необходим этой стране.
    Опять повторяю, мы не живем в правовом гос-ве.

20. Вверх #4760
    User banned
    Ну используют люди мову по своей работе, даже не мову, а пару десятков необходимых слов. Дальше -то что? Отказ от родного языка проявляется в невозможности обучать ему детей, вам-то в таком праве не отказали. Вы считаете себя националистом, желающим сохранить и развить свою культуру? Пожалуйста, действуйте, но не навязывайте и не лишайте других такой возможности.
    А что касаемо " мирных " людей, то Вы как раз и поддерживаете тех, кто ой как далек от мира. Это сейчас, когда их в теме нет Вы мирный, а в их окружении за отказ соглашаться с Вашим мнением, тут же клеймо " украинофоб " лепите.
    Ну, знаєте...до мене особисто це не відноситься. Підтримую- це ще не значить впадати в крайності. Не шукайте ворогів там де їх немає бути.

Ответить в теме
Страница 238 из 359 ПерваяПервая ... 138 188 228 236 237 238 239 240 248 288 338 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права