|
Угу .....а для оставшихся Гепа с Допой уже всё приготовили
Вложение 7450952
На «Інтері» звільнення: телеканалу прогнозують цензуру і «темники»
Керувати компанією «Національні інформаційні системи», яка виробляє програми «Новини», «Подробиці» і «Подробиці тижня» буде Антон Нікітін, який наразі виконує обов’язки головного редактора і члена правління телеканалу «Інтер».
Про це повідомляє прес-служба каналу.
Раніше, в 2007-2009 роках, Нікітін вже очолював компанію «Національні інформаційні системи».
У прес-службі також відзначили, що в 2013 році телеканал «Інтер» підсилив лідерські позиції в українському ефірі.
«Особлива увага приділятиметься інформаційному мовленню. Програми „Подробиці“ і „Подробиці тижня“, як брендові продукти, повинні не тільки зберегти вагу і вплив, але й стати беззаперечними лідерами інформаційного мовлення», — йдеться в повідомленні.
Водночас, як пише «Телекритика», поки ще нинішній директор «Національних інформаційних систем» Назім Бедіров, виконавчий директор Лаврентій Малазонія та Ігор Шувалов, яких пов'язують з головою Адміністрації президента Сергієм Льовочкіним, вирішили припинити співпрацю з телеканалом «Інтер».
Коментувати своє звільнення вони відмовилися, але їхні колеги стверджують, що менеджери не захотіли робити цензуровані новини.
Деякі тележурналісти на своїх сторінках в Facebook прогнозують, що інформаційна політика найближчим часом зміниться на всіх національних телеканалах.
Нібито їм заборонять вживати слово «євромайдан», і що це нібито пов'язано з політикою «закручування гайок» новим відповідальним за гуманітарну політику в Адміністрації президента Юрієм Чмирем.
Нагадаємо, після відставки екс-власника «Інтера» Валерія Хорошковського з посади віце-прем’єр-міністра на «Інтері» було створено громадську раду, до якої увійшли, зокрема, представники Міжнародного фонду «Відродження» та активісти. Громадська рада моніторила збалансованість інформаційного мовлення каналу.
У рамках створення ради було підписано меморандум.
Згодом співвласниками каналу «Інтер» стали бізнесмен Дмитро Фірташ та голова Адміністрації президента Сергій Льовочкін.
Людям говоришь за Ивана, а они не слушая тулят своего Болвана связанного с национализмом.
Забили голову людям во времена совка, с этим трудно бороться.
При сталине разьединяя людей ( больше трех под страхом лагерей не собираться) внушали, что национализм это зло.
http://censor.net.ua/news/265006/chm...idan_jurnalist
"Чмырь в АП стал "смотрящим" за СМИ: телеканалам запретили употреблять слово "Евромайдан", - журналист
.... Интересы своего народа ставятся..... В ж@@@у.....
О каких интересах вы говорите?
Есть "семья", есть дойная корова. Все, больше нет ничего. А вся эта политическая движуха реально ПАПУ раздражает, еще эти "лохи" на майдане... Так прикольно по пенькам по утрам бегать..... Нет же надо им...
Почему бы вам не проделать домашнюю работу и не представить нам ее результат?
А пока короткий экскурс на родном языке:
http://fortetsya.org.ua/index.php?op...ress&Itemid=22
Не стоит пренебрегать малым и средним бизнесом. Например, в сфере строительства частных домов Америки принимает участие огромное количество малого и среднего бизнеса. Мелкие промышленные производства, например, пошив характерен Италии.
Каждую развитую страну можно разобрать отдельно и в каждой будет своя специфика. Но очевиден факт, что мелкий и средний бизнес занимает не последнюю строчку в ВВП этих стран.
Дерзайте, Бог вам поможет в познании...
Последний раз редактировалось Status_; 26.12.2013 в 18:39.
А при Гитлере, объединяя людей, внушали, что национализм это хорошо и шо?
Я вам щас поведаю и за ивана и за болвана.
Вот я лично - за "банду гэть!" и мне очень импонирует, что люди на Майдане, вне зависимости от результата, по меньшей мере, напугали зэка.
Так почему же я не на Майдане?
А вот почему: я вообще не склонен делить людей по квазинациям, ибо, на мой взгляд, это искуственное и надуманное деление. Ясен пень, что есть расовые фенотипы и присущие характерные черты, вроде - русский он русский и есть, а негр и в Африке - негр, но когда я, в сотый раз слышу "титульна нация", "чумадан, вакзал, расея" и прочий "здоровый национализм", то ничего, кроме идиосинкразии не испытываю и даже "враг моего врага - мой друг" никак не прокатит.
Я не буду стоять с этими людьми на Майдане плечом к плечу, какой бы благородной не была цель, поскольку прекрасно понимаю,что после победы над общим врагом, мне придется разбираться с вашим "здоровым национализмом" как это уже было после 2004-го, а нафиг надо.
Поймите простую вещь - государство Украина в существующих, на момент, границах, "глэчиками и вышиванками" объединить невозможно.
А вот расколоть - легче легкого.
Социальные закладки