|
ааааа, студент который выступал на круглом столе совершенно не имеет отношения к спилке студентов Майдана! И более того, он помощник депутата ПР. Веселооооооо
Зберігайте спокій та чистіть кулемет!
Что Вы, как можно только подумать, что есть альтернатива светочу мысли, уголовнику-рецидивисту, страдающему падучей от кинутого яйца!!! А жена его? Умна, образованна= речь её об наколотых апельсинах- шедевр! Послушать, что ляпает муж этой табуретки- тоже обсмеёшься. Разумеется Кличко, знающий немецкий и англ языки, и свободно общающийся на них с журналистами совершенно не равноценная замена тупому уголовнику..
Вобще-то мы и сами во многом виноваты потокая системе,ибо она эфирна,мы сами её подпитываем. "Все дают взятки,и все берут"-по этому принципу и продолжаем жить. А кто мешает не давать, и в случае намёка на взятку-не давать,а устраивать кипеш с привлечением прессы и милиции. Что думаете не проканает? Проканает. Начинать надо всегда с малого,и по наростающей. Мы зачастую сами плодим взяточников,сами того не подозревая,сдабриваем их почву.
Студентська Координаційна Рада - СКР
А вот и герой круглого стола:Шановні друзі!
Ще раз повторюємо, представників СКР на круглому столі НЕМАЄ!
Присутні там студенти не представляють наших вимог та маніфесту!
Artem Nikiforov Друзі, мережею шириться інформація (скоріше за все, навмисно), що на сьогоднішній зустрічі з Президентом України Віктором Януковичем та під час круглого столу під головуванням Президента України Леоніда Кравчука, я представляв Студентську координаційну раду (СКР). Друзі, я представляв лише Студентську раду м. Києва (СРК). СРК та СКР - різні речі. Прохання не плутати)))
А вот янукович забрал у народа заповедник под новый дворец.
Для Виктора Януковича захватили уникальную территорию на мысе Айя в Крыму
http://www.ukrrudprom.ua/news/Dlya_Viktora_YAnukovicha_zahvatili_unikalnuyu_territoriyu_na_mis.html
http://mstar.biz.ua/%D0%BD%D0%B0-%D0...2%D1%81%D1%8F/
фейсбук
ахтунг. щойно говорила з дівчиною з Юракадемії. Каже, що вчора ввечері старости писали у групах в соцмережах про сьогоднішню поїздку до Києва. Начебто, пропонували переїзд, харчування і розміщення. Каже, що вчора всі ще обурювались і казали, що на таке ніхто не піде. А сьогодні з дргуої пари забрали всіх хлопців і про щось з ними розмовляли. Дівчина дивується і каже, що не знає, чим їх могли переконати, бо хлопці адекватні та принципові. До речі, забрали навіть неповнолітніх студентів першого курсу, що казали, що батьки проти, але в деканаті казали, що їм далі ще треба якось вичтись.
За півгодини ця чудова дівчинка передзвонила знову і сказала, що почула на кафедрі розмови про те, що хлопців сьогодні вивозять з з/д вокзалу, де всім викладачам, студентам та адміністрації треба бути о 17.40.
Панове журналісти, як матимете час та натхнення, проведіть хлопців, а?
Я не знаю, что за картинки и кем они намалеваны . Я доверяю серьезным дядькам- экономистам в очках.)))))) Налоговый кодекс, от корки до корки, тоже далеко не каждый бухгалтер читал, но есть специальные журналы, которые помогают разобраться , после , я например, обязательно сверяю с первоисточником, доверяй , но проверяй.
Социальные закладки