|
ты так уверенно рассказывала про деньги которые были но закончились, я все го лишь попросил рассказать что за деньги и откуда, и куда делись. Ведь ты же знаешь...т.ч. не путайте посты и не переводите стрелки,не все ослы и глухонемые(
а в ответ только нелепые съезды слышу вроде -
а вы что думаете,что все за бесплатно там стоят?)
Зато знаю ,что всех объединяет как сторонников Майдана и тех кто против.Все мучает вопрос а чем всё закончится.
Да, слышали мы тут эту песню, мол едем за свой счет и борцы за свободу... Ну не смешно вам? Или просто вам не повезло... Ну просто на добровольные пожертвования весь майдан существует? Сцена, оборудование, палатки, еда, автобусы - все за счет митингующих?
Так все таки классная властьу нас в Украине, если у нас такие богатые люди, что могут себе позволить такие растраты за свой счет
По подсчетам немецких специалистов, один день жизни майдана стоит 1млн.долларов! Уже прошло 22 дня. За чей счет банкет?
Весело)))))-координаторам от ПР звонят прокинутые на деньги участники майдана которым не заплатили ,мотивируя тем что отстояли меньше договоренного, и готовы они отстоять бесплатно день за регионалов лишь бы вернуться домой на их автобусах)
Майдан планирует стоять до марта месяца
Блин...а их то за что)))
http://k-z.com.ua/protesty/28802-byudzhetnikiv-vezut-u-kijiv-z-usieji-ukrajini-za-vkazivkoyu-vladi
Слава Украине!!! Смерть врагам!!!!!
Даже не знаю как лучше если уже майдан случился в плане погоды.Зимой люди мерзнут а летом жара и инфекции разносятся со страшной силой.
Бійці внутрішніх військ відмовилися розганяти Майдан і премію дали не їм - генерал 12.12.2013 14:10 Працівники внутрішніх військ відмовились бити мітингувальників, а "беркутівці" навпаки отримали за це премію. Про це під час прес-конференції повідомив екс-керівник столичної міліції Віталій Ярема, передає кореспондент УНН. “Я особисто спілкувався з бійцями внутрішніх військ і вони сказали, що ні в якому разі не битимуть мітингувальників. А от "беркутівці" за силовий розгін Майдану в ніч на 30-те листопада отримали по 500 доларів премії”. — сказав В.Ярема. Він також зазначив, що це, у першу чергу, пов’язано з тим, що в міліції змінилось керівництво і прийшли люди, здатні віддавати злочинні накази. Як відомо, в Києві та інших містах України тривають акції громадських активістів та опозиції під загальною назвою Євромайдан, котрі були спровоковані рішенням уряду про призупинення євроінтеграції від 21 листопада. Після того, як в ніч з 29 на 30 листопада бійці спецзагону міліції “Беркут” жорстоко розігнали мирну акцію протесту на майдані Незалежності, громадянські акції Євромайдану переросли в політичний протест. Опозиція закликала людей на Майдан і оголосила про загальнонаціональний страйк, що призвів до політичної кризи. Серед основних вимог опозиції відставка уряду М.Азарова, а також дострокові президентські та парламентські вибори. Також серед вимог опозиціонерів відставка міністра внутрішніх справ В.Захарченка.
http://expres.ua/news/2013/12/12/986...yu-daly-ne-yim
"Віктор Федорович" чи не порахував вже скільки покалічена Тимошенка вкрала?
Не вистачило на бл... на одесі-форумі.
----![]()
Социальные закладки