| ||
Тема: Янукович
Маразм крепчает!
На думку приходить відомий анекдот про вірменське радіо, котре на запитання: "Чи буде війна?" - відповіло наступним чином: "Войны не будет, но будет такая борьба за мир, что камня на камне не останется!"
Виступає Азаров і міліцейський міністр. Вони запевняють, що ніякого силового розгону протестувальників не буде!
Але в Києві - дорожний колапс і розчистити шляхи просто необхідно! Крім того, надходять запити від комунальників, щодо благоустрою території (трєбуют встановіть ёлку), від громадян, котрі не можуть спокійно відпочивати, а також рішення судів, які ми, як МВС, повинні розглядати та ПРИМУСОВО виконувати!!!
Он воно що, виходить міліція нікого не гонить, вона лише виконує рішення судів, та побажання громадян і комунальних структур!!
Отже, у нас - правова держава з верховенством права, а суд якраз і визначає, що можна і чого не можна!!
Ураховуючи те, що судді у нас - надоторкані і призначаються пожиттєво, та те, що міліція повинна їх захищати і охороняти, то виходить що коло замкнулось!!
Все у нашій країні вирішує самий чесний та гуманний суд у світі...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 11.12.2013 в 20:01.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Одесситы не смогут бойкотировать бизнес регионалов: они повсюду, даже на кладбище (Новостник) http://novostnik.com.ua/novosti/odes...na-kladbishhe/
Я вражений тим, що дійсно діється у ПР, якщо таке почала казати Богословська на 5-му каналі (трансляція йде зараз).
Розумію, що це метаморфоза, бо не забув, що вона казала на шоу Шустера, але розумію і те, що брехати їй немає жодного сенса!!
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Генеральный директор Microsoft Украина Дмитрий Шимкив взял отпуск за свой счет, чтобы принять участие в митингах на Майдане Незалежности.
Такой национальной свидомости я не припомню даже во время первого Майдана....Как пишет интернет-издание AIN.UA, Шимкив сейчас находится на Евромайдане "Занимаюсь те же, что и все чищу снег, помогаю строить баррикады, на ночь выхожу на дежурство. Так как сейчас действуют правоохранительные органы - недопустимо ни в одной стране" - рассказал топ-менеджер.
Я не очень доверяю предчувствиям, но что-то мне говорит, что ““бобик сдох””, и это радует!
на самом деле все очень просто. Он понял что надо торговаться. чем и занимается и от этого нашей стране на самом деле еще хуже, в силу того что "такой пристальный интерес" как раз и продиктован тем, что страна не вошла ни в ЕС ни в ТС. Более того, в стране идет революция. А тут уже ставки возрастают 5 раз. Имеем банкрота президента и отсутствие лидера.
"Лучший аргумент против демократии — пятиминутная беседа со средним избирателем". У. Черчилль.
Я думаю,что под предлогом переговоров-Майдан может быть разогнан:слишком много силы стянули в Киев(это не считая бандитов).
"Лучший аргумент против демократии — пятиминутная беседа со средним избирателем". У. Черчилль.
Социальные закладки