|
Мікола Янавіч прокинувся зранку, почистив зуби італійською зубною щіткою, намазавши на неї американську зубну пасту, поголився швейцарською бритвою, освіжив обличчя французьким одеколоном. Скип'ятив у шведському чайнику воду, попив бразильської кави з польської чашки, одягнув італійського костюма, начепив на руку швейцарського годинника, замкнув двері будинка на англійський замок.Сів до німецького автомобіля, увімкнув японську магнітолу. Взяв фінського телефона і потелефонував до сина в Австрію. Приїхавши на місце, поставив автомобіль на парковку, обладнану канадською системою відеоспостереження та ізраїльською системою сигналізації.Увійшов до будівлі, піднявся за допомогою бельгійського ліфта двома поверхами вище, ступив у кімнату, де стояли журналісти з японськими і китайськими відеокамерами та промовив у південнокорейський мікрофон:
-Наша країна щє нє гатова да євраінтеграциї! Мі павінні падтрімати націанального вірабніка!
Это не кнут, а средство отключить воровские интересы.
Я желаю всем счастья!
Что характерно, ни один новорос не знает значения слово легитимный. Власть зэка давно не легитимная, удерживается с помощью силы.
Кто смотрел бои Виталия, тот не будет кричать о отбитых мозгах.Да, он плохой оратор-это для политика вообще не очень хорошо, но его политическая карьера начиналась с борьбы с инопланетным существом, грабившим Киев и он вел себя в этой борьбе более чем достойно. Я не знаю, чего столько грязи льют сейчас на единственного политика, который честно заработал свои деньги, точней знаю конечно почему, да и все догадываются. Но зачем подхватывать глупости? Он так же достойно вел себя и на майдане, останавливая провокации и вылавливая "титушек".Сегодняшнюю ночь он провел там, вместе со всеми. Монтирования видео, взламывания почты и так далее говорит всего лишь о грязном и нечестном его противнике, но никак не очерняет его.
Я не вижу его Президентом (если только не выбирать между ним и Яныком), но и упрекнуть его в чем- то сложно..пока.
Давайте все же будем справедливыми и не будем неблагодарным народом, который лучше чем Янык, президента недостоен.
Против захвата пляжей
http://forum.od.ua/showthread.php?t=918515
В Апеляційному суді побили прокурора по справі «в’язня Банкової»
"Депутати від націоналістичної партії « Свобода» в приміщенні Апеляційного суду Києва в ході судового засідання накинулися на прокурора. За даними ЗМІ скоєно напад на прокурора , який брав участь в судовому розгляді апеляційної скарги Романа Біленко , який вимагав змінити йому запобіжний захід ( заарештований за заворушення біля будівлі адміністрації Президента 1 грудня) . Нападники вдарили прокурора і намагалися здерти кітель .
На даний момент прокурор заблокований в одному з приміщень суду.
Все догадались в каком...![]()
Социальные закладки