|
Пойду поддержать
Пойду опротестовать
Не пойду
Как всегда просто слухи
Дорогенька, я проживаю в Києві, у мене там житло, А в одесі я тому як будую вам житло)),
і повірте я знаю , знав, і не треба мені про фантазію розповідати.
можливо ви мріете як Харьковчани что ви 1ша столиця, а все інше не існує?
я вам розвію міф Одесса це частина маланців, які вважають що їхне місто ССССаме ССаме і рівних йому нема.
і прошу сприймати мої репліки не як зневагу, а як твердження.
сомневаюсь, что это правда.может, сам украинский себя "зганьбив"?а почему суржик? потому что как раз этот руский язык и сотворил суржик, Він зганьбив Співучу Українську Мову.вранье. нет городов под Одессой, где бы разговаривали только на украинском языке. максимум - суржик.Ачому всі села і маленькі міста ,які знаходятся біля одеси розмовляють Українською? Чи може Одесса то є місто одне і більше міст в Україні не існує?аналогично - вранье. был недавно в Киеве. на украинском разговаривает примерно треть.і чомусь в Киеві 70 % розмовляють українською.
ЧОМУ?
мои двоюродные браться после переселения в Киев перешли на русский, будучи до этого украиноязычными.
Ах, так Вы строитель? Тогда неудивительно, что у Вас 70% Киева украиномовные.
А на каком языке остальная часть разговаривает? На молдавском, небось..
Ну тут у меня уже и слов не нашлось..я вам розвію міф Одесса це частина маланців, які вважають що їхне місто ССССаме ССаме і рівних йому нема.
Вы не из больницы случаем пишите?
А то у нас тут таких развеивателей очень любят. И всегда приветливо встречают..
/* мерзко хихикает */
Ну по перше я не гастрабайтер а такий самий Одесит як і ви.
Бо поживаю теж в Одесі. і прописаний тут.
І діти мої повірте будуть на українській розмовляти, а російська для них буде лиш, як для додаткового розвитку. Англійська це важливіший пріоритет.
так як розмовляти з европейцями це більш престижно, чім з РОсіянами які крім горілки і російської мови, нічого не бачили.
Социальные закладки