|
Ну якщо звернули увагу, в чому я маю сумнів, Тягнибок пропонує люструвати всіх хто займав керівні посади в кпрс.
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Интересное рассуждение. ВСЕ твои друзья с гордостью демонстрируют свою приверженность к идеям социал-национализма, о чем неоднократно уже писалось и подтверждалось ссылками и фото. Я , например, считаю, что их тоже необходимо изолировать, да и тебя тоже, как разносчика этих идей.
Олежка среагировал предсказуемо:
Ясно як день: уся ця щуряча метушня по архівах – ретельно спланована кампанія політичного гоніння, яка з поняттям "люстрація" має стільки ж спільного, як Микола Азаров з Іриною Фаріон. На ділі це – спроба влаштувати публічне судилище над, без сумніву, однією із найяскравіших і найпотужніших особистостей сучасної української політики.Одразу скажу: я не питав Ірину, коли особисто приймав її у "Свободу", чи вступала вона коли-небудь у КПСС. І зараз, через десятиліття спільної боротьби, на догоду новоспеченим "люстраторам" тим більше допитувати не збираюся.![]()
Вот те раз. У мене ні батьки не були в партії, ні діди - прадіди, окрім одного, до речі з Західної України (він був членом Західноукраїнської компартіїї ще до 1939 року ), ні я не був членом КПРС, а тим більше симонеківської КПУ, але прадід організовав комуну ще в 22 році, вернувшись з Громадянської. При чому віддав в спілку свої землі, а вони були чималі, не бідний козак був. Комуна проіснувала до 1939 року, а з 39 року - радгосп.
Мій батько не будучи комуністом організував учнівську навчально-виробничу бригаду, яких в Союзі можна було перерахувати на пальцях - самі створили матеріальну базу, свій літній табір, свій автодром, свій театр, свої поля, своя техніка - більше 20 одиниць, в тому числі два комбайни і два автобуси, але всі вони не були членами КПСС, але були комуністами.
Я не будучи членом, на відміну від твоїх рідних та фаріонш, став комуністом, більш того, я ще й "ідеолог" - марксист, так що я перший кандидат на гиляку. Але у нас у козаків, я все таки ж козацького роду
, кажуть по іншому, просим пана на гиляку.
А твої батьки та діди, тоді виходять з твоїх слів (не їх) просто були членами, а стали ублюдками, т.т. незаконорожденні робітничого класу, такі самі ублюдки як і брежнєв, фаріон та кравчук. Пристосовувалися суче племя, в той час як ми комуністи, не партійні, а просто комуністи, відбудовували нашу країну та будували майбутнє. Це вони ще в 60-ті зрадили коммуністичній ідеї , а тепер і подавно, продаєте її наліво та на право.
Но есть и божий суд, он не доступен звону злата.![]()
💙💛
Журналисты просят Тягнибока повоспитывать "орлицу" Фарион.
![]()
💙💛
цікаво а хто була та сама колега журналістка? з якого каналу чи видання?
Социальные закладки