Тема: Український націоналізм

Ответить в теме
Страница 159 из 359 ПерваяПервая ... 59 109 149 157 158 159 160 161 169 209 259 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 3,161 по 3,180 из 7165
  1. Вверх #3161
    Не покидает форум Аватар для alinaz8

По умолчанию .

Цитата Сообщение от Dema Посмотреть сообщение
    так что...свобода снимает с повестки дня свой основной лозунг про коммунякунагилляку?
    в мене батько був у партії, дід був у партії... пів країни було у партії... я тисячі разів писала, що комуняку на гілляку .. мова йде про носіїв комуністичної ідеології... таких одиниці... от саме їх варто на гілляку

2. Вверх #3162
    zodchiy
    Цитата Сообщение от alinaz8 Посмотреть сообщение
    в мене батько був у партії, дід був у партії... пів країни було у партії... я тисячі разів писала, що комуняку на гілляку .. мова йде про носіїв комуністичної ідеології... таких одиниці... от саме їх варто на гілляку
    не нужно преувеличивать...8% их было примерно...как раз процент голосовавших за свободку сейчас...
    Я не люблю фатального исхода,
    От жизни никогда не устаю.

3. Вверх #3163
    Не покидает форум
    За такі гасла вам треба надавати ляпасів. Це нацистські гасла, їм не місце в Україні. Сьогоді тут типу демократія. Кожен думає так, як вважає за потрібне. І не носіям зоба з виряченними очима вказувати на те, що і як кому думати.

4. Вверх #3164
    Цитата Сообщение от George_S Посмотреть сообщение
    За такі гасла вам треба надавати ляпасів. Це нацистські гасла, їм не місце в Україні. Сьогоді тут типу демократія. Кожен думає так, як вважає за потрібне. І не носіям зоба з виряченними очима вказувати на те, що і як кому думати.
    типу демократія? то може хай нацисти прапори зі свастикою вивішують? не будемо їм вказувати... якщо ідеологи комунізму поклали у землю мілйони життів, то таких ідеологів без сумніву треба ізолювати

5. Вверх #3165
    Не покидает форум Аватар для seaeng
    Ну якщо звернули увагу, в чому я маю сумнів, Тягнибок пропонує люструвати всіх хто займав керівні посади в кпрс.

6. Вверх #3166
    User banned
    типу демократія? то може хай нацисти прапори зі свастикою вивішують? не будемо їм вказувати... якщо ідеологи комунізму поклали у землю мілйони життів, то таких ідеологів без сумніву треба ізолювати
    А судьи кто?

7. Вверх #3167
    User banned
    Цитата Сообщение от Незванный гость Посмотреть сообщение
    А судьи кто?
    дети и внуки коммуняк)
    видимо, отцы и деды их мало пороли в детстве)

те, что "поклали", уже давно в земле
    предлагаешь их выкопать и люстрировать?
    Последний раз редактировалось greenok; 21.11.2013 в 12:34.

8. Вверх #3168
    Затейница

Цитата Сообщение от Vertep Посмотреть сообщение
    И. Фарион о КПСС: вступила в дерьмо по мотивам научного карьерного роста.
    Кто бы сомневался? И по тем же научным мотивам эта истота-сволота вступила в нац. дерьмо и не стесняется разжигать между гражданами национальное противостояние. А недоумки бегают по форумам и со счастливыми смайликами её цитируют, как богиню нации. Фу...
    💙💛
    Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен

9. Вверх #3169
    User banned
    Интересное рассуждение. ВСЕ твои друзья с гордостью демонстрируют свою приверженность к идеям социал-национализма, о чем неоднократно уже писалось и подтверждалось ссылками и фото. Я , например, считаю, что их тоже необходимо изолировать, да и тебя тоже, как разносчика этих идей.

10. Вверх #3170
    User banned
    Все капец кинула она нас - эх)))
    Нормально, отряхнетесь, понюхаете, попробуете, покривите носом, потом улыбнетесь и скажите: "та не, не может быть ... точно божья роса и шоколад".

С такими кондово-тефлоновыми поцреотами Украине и врагов не надо.

11. Вверх #3171
    User banned
    И. Фарион о КПСС: вступила в дерьмо по мотивам научного карьерного роста.

По бременем неопровержимых улик подсудимая наконец призналась. А как отнекивалась, как брыкалась.
    Теперь можно пошерстить по архивам КГБ. Не вступала ли она ещё и в это дерьмо.
    Последний раз редактировалось Gottik; 21.11.2013 в 13:23.

12. Вверх #3172
    User banned
    капєц який компромат на Свободу)... Фаріон була у КПРС... ну все... куди там ригам.. маркову і іншим з їхніми вкраденими землями, міліардами, скаліченими і вбитими опонентами......а ось тепер рейтинг Свободи впаде до нуля))....
    Ну понятно, вы все схаваете...

13. Вверх #3173
    zodchiy
    Цитата Сообщение от Gottik Посмотреть сообщение
    По бременем неопровержимых улик подсудимая наконец призналась. А как отнекивалась, как брыкалась.
    Теперь можно пошерстить по архивам КГБ. Не втсупала ли она ещё и в это дерьмо.
    помнится на ОФ выкладывали скан её расписки в КГБ о сотрудничестве... Тогда свободовцы тоже (как и с членством ея в кпсс) громко смеялись и утверждали, что то был фотошоп...
    Я не люблю фатального исхода,
    От жизни никогда не устаю.

14. Вверх #3174
    User banned
    Цитата Сообщение от Gottik Посмотреть сообщение
    Интересно, как публично отреагирует Олежка, будет ли выгораживать коллегу. Он-то наверняка знал, вряд ли для него это сюрприз. Там таких "сюрпризов" явно вагон и тележка малая.
    Олежка среагировал предсказуемо:
    Ясно як день: уся ця щуряча метушня по архівах – ретельно спланована кампанія політичного гоніння, яка з поняттям "люстрація" має стільки ж спільного, як Микола Азаров з Іриною Фаріон. На ділі це – спроба влаштувати публічне судилище над, без сумніву, однією із найяскравіших і найпотужніших особистостей сучасної української політики.
    Одразу скажу: я не питав Ірину, коли особисто приймав її у "Свободу", чи вступала вона коли-небудь у КПСС. І зараз, через десятиліття спільної боротьби, на догоду новоспеченим "люстраторам" тим більше допитувати не збираюся.

15. Вверх #3175
    Затейница

💙💛

16. Вверх #3176
    Не покидает форум Аватар для фокс
    Вот те раз. У мене ні батьки не були в партії, ні діди - прадіди, окрім одного, до речі з Західної України (він був членом Західноукраїнської компартіїї ще до 1939 року ), ні я не був членом КПРС, а тим більше симонеківської КПУ, але прадід організовав комуну ще в 22 році, вернувшись з Громадянської. При чому віддав в спілку свої землі, а вони були чималі, не бідний козак був. Комуна проіснувала до 1939 року, а з 39 року - радгосп.

Мій батько не будучи комуністом організував учнівську навчально-виробничу бригаду, яких в Союзі можна було перерахувати на пальцях - самі створили матеріальну базу, свій літній табір, свій автодром, свій театр, свої поля, своя техніка - більше 20 одиниць, в тому числі два комбайни і два автобуси, але всі вони не були членами КПСС, але були комуністами.

Я не будучи членом, на відміну від твоїх рідних та фаріонш, став комуністом, більш того, я ще й "ідеолог" - марксист, так що я перший кандидат на гиляку. Але у нас у козаків, я все таки ж козацького роду, кажуть по іншому, просим пана на гиляку.

А твої батьки та діди, тоді виходять з твоїх слів (не їх) просто були членами, а стали ублюдками, т.т. незаконорожденні робітничого класу, такі самі ублюдки як і брежнєв, фаріон та кравчук. Пристосовувалися суче племя, в той час як ми комуністи, не партійні, а просто комуністи, відбудовували нашу країну та будували майбутнє. Це вони ще в 60-ті зрадили коммуністичній ідеї , а тепер і подавно, продаєте її наліво та на право.

Но есть и божий суд, он не доступен звону злата.

17. Вверх #3177
    Затейница

💙💛

18. Вверх #3178
    Цитата Сообщение от фокс Посмотреть сообщение
    Мій батько не будучи комуністом організував учнівську навчально-виробничу бригаду, яких в Союзі можна було перерахувати на пальцях - самі створили матеріальну базу, свій літній табір, свій автодром, свій театр, свої поля, своя техніка - більше 20 одиниць, в тому числі два комбайни і два автобуси, але всі вони не були членами КПСС, але були комуністами.

Я не будучи членом, на відміну від твоїх рідних та фаріонш, став комуністом, більш того, я ще й "ідеолог" - марксист, так що я перший кандидат на гиляку. Але у нас у козаків, я все таки ж козацького роду, кажуть по іншому, просим пана на гиляку.

А твої батьки та діди, тоді виходять з твоїх слів (не їх) просто були членами, а стали ублюдками, т.т. незаконорожденні робітничого класу, такі самі ублюдки як і брежнєв, фаріон та кравчук. Пристосовувалися суче племя, в той час як ми комуністи, не партійні, а просто комуністи, відбудовували нашу країну та будували майбутнє. Це вони ще в 60-ті зрадили коммуністичній ідеї , а тепер і подавно, продаєте її наліво та на право.

Но есть и божий суд, он не доступен звону злата.
    слухайте, Фокс.... у нас тут на ОФ є два таких тіпка.. Чмирь і ви... які носяться з некрофільними ідеологіями... ваша це комунізм..Чмиря руський мір.... а що ви маєте проти Брєжнева? як раз тільки до одного його ставлюся позитивно...

19. Вверх #3179
    Затейница

Журналисты просят Тягнибока повоспитывать "орлицу" Фарион.

💙💛

20. Вверх #3180
    цікаво а хто була та сама колега журналістка? з якого каналу чи видання?

Ответить в теме
Страница 159 из 359 ПерваяПервая ... 59 109 149 157 158 159 160 161 169 209 259 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права