|
Не, Свободе в ЕС не светит аж ничего.
В теме про толерантность я выложил заявление руководителя ЕС о необходимости ликвидации таких пережитков прошлого, как Родина, национальная территория, традиции народов, ну и про необходимость принимать беженцев отовсюду и в любых количествах...
По перше, ЄС, а не ЕС.
По друге. Права людини і нацисти "свободи" - несумісні поняття. Тому нацисти проти ЄС, бо вони будуть заважати нацистам втілювати людиноненависнитські плани.
Але вони не розуміють, що їх політика призведе до війни та роспаду України. Нічого дивного, йоду у Львові не вистачає.
)) Европа і читається саме Е..вчіть солов"їну
ви мене українку будете вчити?) всі новодроси розсказують, що чудово знають українську..ага...це вони в інеті знають, а в реалі спробуйте з ними заговорити українською, то вони почнуть пижитись, тужитись... аж шкода їх стає...так безглуздо і тупо вони виглядають..як недорозвинені)
Я вільно володію мовою вже 30 років. Перекладач для вас, котра не знає мови.Євро́па (іноді Евро́па) — частина світу в Північній півкулі.
Поділ одного материка на Європу та Азію склався ще в Стародавній Греції. Античні греки виділяли три частини світу — Європу, Азію і Лівію (Африку). Кордон між Європою та Азією проходив для них водними шляхами від Середземного до Азовського моря. Сучасні східні межі Європи (Урал) були встановлені за пропозицією шведського географа Філіпа Йогана фон Страленберга.
В буденному вжитку для жителів Східної Європи та острівних держав на заході континенту поняття Європи дещо вужче. Для них має сенс фраза «поїхати до Європи», хоча в суто географічному сенсі вони вже перебувають у Європі.
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%84%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B0
Укрвікіпедія.
ох ты, боже ж мой) урок "риднойи мовы" для "титульных"?)) смешно... и эти туполюди кого то тупо поучают?
ПС.Алиназ, Европа - это по-русски))) по-украински, таки, Європа. Это не сложно, напрягись. Вчы соловьйину))
Социальные закладки