| ||
вот интересно - кнедлики с гусиной шейкой и грудкой это вкусно? ну с учетом что в РФ сделаны.
пойти попробовать надо. Пожалуй - ну его нафиг диету. Уж очень вкусно все расписано.
уже попробовал. Хороши. Очень хороши - практически не встать. Хочется мысленно продолжать и , главное не очень двигаться.
Вот может мне еще и Чехословакию возлюбить. Да с их вепревым коленом, да с кнедликами этими. Да с гусиной грудкой. Хотя , по сути, уже возлюбил.
Хотя, те девушки, шо видал я в чешскловацих серленьях - не айс. Хотя с такой едой............
Эх...все ьаки обидно что не несколько жизней.
Все как всегда
добрый деньНародний депутат від ВО "Свобода" Ірина Фаріон у 1987 році була прийнята у кандидати в члени КПРС, а в 1988 році, після закінчення терміну кандидатського стажу, - в члени КПРС.
Документи, які підтверджують цю інформацію, знаходяться в державному архіві Львівської області.
"Варіанти" отримали можливість ознайомитися з копіями двох протоколів засідань парткомітету ЛДУ ім. Івана Франка.
Лаборант кафедри загального мовлення Ірина Фаріон була рекомендована в кандидати в члени КПРС тодішнім деканом філологічного факультету Львівського державного університету Михайлом Г., доцентом кафедри загального мовознавства філологічного факультету Теодосієм В., а також комсомольською організацією факультету (протокол від 10.03.87), йдеться в протоколі засідання парткомітету ЛДУ ім. Івана Франка від 3 квітня 1987 року.
Фаріон тоді ж отримала картку кандидата в члени КПРС за номером 08932425.
5 квітня 1988 року парткомітет ЛДУ ім. Івана Франка на своєму засіданні, заслухавши заяву Фаріон про прийом у члени КПРС, одноголосно постановив "Прийняти Фаріон І.Д. в члени КПРС".
Нагадаємо, народний депутат Ірина Фаріон раніше розцінювала як провокацію заяви про те, що вона була членом КПРС.
и хотелось бы узнать кому мешала хорошая теплая солнечная погода ?
Каждый патриот хочет эмигрировать и любить родину на безопасном расстоянии
Коть - "Овощи, оливковое масло, трава ." - это не еда. А, скажем так, полугарнир. и то в тех домах где пицца - деликатес.
А за климат........я в детстве в Одессе без ковбасок шипящих жареных или курочки запеченной за стол не садился. Ибо - моветон.
Моих тетушек другие тетушки бы без масла съели, ежели бы узнали что ребенка травой накормили)))))))))))
Пускай эти шлимазлы траву едят. Нам то что.
Социальные закладки