| ||
Тема: Фашизм в наши дни
я в контакті пишу в російських політичних спільнотах українською і мене чудово розуміють і відповідають... і ні разу не було невдоволення чи щоб перепитували..мовляв не зрозумів).... і це опоненти так реагують... тобто з повагою і розуміють ВСЕ що я пишу... а я не пишу суржиком, як ви встигли всі помітити)
Ну це вже більше схоже на правду. У ровесників незалежності можуть виникати проблеми з грамотною російською, особливо якщо вони її не вчили в школі (а я таких знаю). Чим далі, тим менше людей знатиме російську на хорошому рівні (я не про побутовий). Таких, до речі, і в Росії вистачає.
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
Сергей, я пишу то, что мне написали люди. Русский язык они не изучали. Часть людей пишут с ошибками, их никто не поправляет, а несколько человек, сразу признались, что на русском им писать трудно. Что ты хочешь доказать? Что и без русского можно спокойно жить? Хочешь, искорени его у своей дочери и будущих внуков, твое право.
Я ничего не хочу доказывать...то, что кто то не хочет учить, русский, украинский или английский, его личная проблема...в Одессе, бытует мнение, что не нужен украинский и что? Я не против русского языка, более того я заставляю дочь ходить на доп. уроки английского...с чего ты вдруг?))
Слава Украине!!! Смерть врагам!!!!!
Між іншим, це не зовсім добре, так вважаю. Свою мову потрібно добре знати, але і від знання мови сусідів теж не потрібно зовсім відмовлятись. Кожна розумна людина повинна бути розвинута різнобічно. У житті, гадаю, нікому не помішає ні англійська, ні російська, ні польська...Але, мене, наприклад, бісить презирливе відношення наших деяких російськомовних громадян до української мови і спроби на все навішати ярлик фашизму.
Социальные закладки