Так Ви до того ж іще і державу обманюєте? Неподобство....Невже цього вчать у наших школах? Як можна спати спокійно не заплативши податки?
что ж Вы так возбудились то на ночь глядя? я плачу абсолютно все налоги, которые должен платить тот, кто имеет паспорт гражданина Украины. а свои нехорошие поступки прошу мне не приписывать
что ж Вы так возбудились то на ночь глядя? я плачу абсолютно все налоги, которые должен платить тот, кто имеет паспорт гражданина Украины. а свои нехорошие поступки прошу мне не приписывать
Ти себе чуєш хлопче??? Чи ти як твої брати-татари, вже не змозі запамятати, що лепетав хвилину тому?!
Ну що Ви про мене такої поганої думки? Заснути не можу...все переживаю щоб у відомстві пана Клименко все було гаразд, щоб комори були повні. А Ви податки всі сплачуєте...За пости теж?
Ну що Ви про мене такої поганої думки? Заснути не можу...все переживаю щоб у відомстві пана Клименко все було гаразд, щоб комори були повні. А Ви податки всі сплачуєте...За пости теж?
с вас тягныбок еще и налоги за посты берет? это беспредел и фашизм! жалуйтесь!
с вас тягныбок еще и налоги за посты берет? это беспредел и фашизм! жалуйтесь!
К счастью, Тягнибок не берет...ни с меня...ни с Вас. А вот кумиры Ваши дерут...В лаврах молятся и дерут со всех без разбору. Или членам партии скидки? Тогда мы идем к вам.
О та тут зібрався консиліум психіатрів, діагноз ставлять на відстані. Можливо навіть фашистів можуть побачити через єкран монітору, ні???
Так що з податками, скільки з економив, надіюсь на пляшку вистачило??
Так Ви і в психіатрії спеціаліст? Да, не збідніє земля наша талантами....Але що нового є по темі? Чомусь здається, що у боротьбі з ФОшизмом ПР останнім часом перейшла до окопної тактики...Чому не на буланому коні та з шаблюкою в руці...?
Социальные закладки