| ||
Кхе... Опосля всенародного признания символом России мечети Кадырова, урюсский гетьман все ближе и ближе к Корану подвигается и все дальше от Библии:
я просыпаюсь поутру
под крик протяжный муэдзина
и я за родину молюсь
молюсь я за тебя россия
тебя моя страна люблю
твои святые минареты
и полумесяц над кремлем
и балистичски ракеты
тобой горжусь моя страна
за мира руского строенье
горжусь я за науруз байрам
и к просветлению движенье
горжусь подъемом я с колен
и заисторию большую
россия я тебя люблю
за русский мир алах молю я
еще я путиным горжусь
его в малитвах прославляю
объеденит в кулак он русь
поверь ему алах я знаю
что он велик ну как и ты
акбар ему кричат алени
и если что его прости
ведь знают все что путин гений
Последний раз редактировалось okela; 10.09.2013 в 00:09.
Доля української мови – то є водночас й доля української держави й нації)
Шановні одесити, увага!
Ми вже звикли до нахабства й зухвалості з якими деякі публічні особи, псевдо науковці (або просто хворі люди) називають нашу молоду державу, а разом з тим, нас із вами. Варіантів тут багато, все залежить від рівню тупості.
Цього разу, такого роду невігласи приїзджають до нашого міста, аби наочно продемонструвати, що вони можуть будь-де ставити під сумнів існування нас із вами як нації, існування нашої держави.
Важко сказати, чому саме Одеса вибрана містом, куди позїжджаються ці недоумкуваті псевдо експерти, які розказиватимуть нам нашу історію! Очевидно, що їхні солодкі ілюзії про Одесу, як форпост рускава міра, ще остаточно не повимирали, а отже чому б не влаштувати гучний зліт усього антиукраїнського, аби усім продемонструвати міць свого маразму.
Власне, до чого це все?
12 ВЕРЕСНЯ, о 12:00, на вул. Посмітного, 1 планується зустіч представників усіх ідеологічних течій вороже налаштованих до нашої держави (від імперіалістів до більшовиків)!
Очевидно, що міська влада не тільки не заборонить їм збиратись і проводити лекції, але і усіляко допоможе їм в організації. Отже, в такій ситуації нам залишається тільки прийти і показати нахабам наше ставлення до них!
Зустрічаємось біля готелю "Аркадія Плаза" об 11:30!
Велике прохання не приносити з собою жодної партійної символіки, адже наша зустріч носить неполітичний характер.
![]()
А мне понравилось. Как под проФФесорским взглядом все утерлись, опустили вороватые глазенки и отправили их избирателей в далекое-далекое путешествие!Интересно, если яныку в ЕС прикажут, а он, в свою очередь, прикажет своему холую-олигофрену марадонне разогнать, например, "дозор" - как долго продлится финансирование этой банды?
![]()
Слава Україні! FUCK ROSHEN!
Твои "украйынци" только при коммунистах свободу обрели. А до того их щемили все кому не лень! И турки и орда и поляки с австрияками и всякими мадьяро-румынами и даже ЖИДЫ-арендари. Продавали как скот домашний. Вязали как и с кем хотели,поэтому небыло и семей (фамилий),а только ПРЫЗВЫЩА (клички). Да задайте вопрос любому "щырому" о его генеалогии,так максимум расскажет о 3-4х поколениях,проживавших уже в Советское время. Так что не смешите мои тапки на счёт мифической"укро-воли"!
Социальные закладки