| ||
Тема: "Свобода" Савика Шустера
представителя партии регионов сегодня невозможно было слушать. Такую чушь нес,даже невозможно сказать о чем. Никакой конкретики - одни пустые, громкие фразы и обвинения непонятно в чей адрес
пора выгонять купленных провокаторов из страны![]()
Та какое там выгоняй...Уже даже деньги предлагали на комфортную поездку. Ан нет - не берет, отказывается и еще успокаивает нас, что так просто мы от него не отделаемся. Наверное это толстый намек на то, что шапку еще не раз придется пускать по кругуНекоторые, правда, еще наивно верят в чудо импичмента, но, скорее всего, чудодейственный запас этой страны уже на исходе...
Шо-то Свобода уже по трем каналам идет. По Интеру, по ТРК Украина и по ICTV. Сегодня там Тимошенко. Она везде.. ))
Шевченко Степан Абрамович, националист.
Не так давно кто-то из команды Шустера отключил микрофон Анне Герман, когда та в очередной раз без очереди пыталась кого-то перекричать. Так она сразу заявила, что если с ней будут так обращаться, то она уйдет.... и Савик испугалсяПравда, в последнее время Герман все больше Интер предпочитает.
Кого там можно слушать, так это Кравчука - ему терять нечего и он один говорит, что думает !![]()
http://www.telekritika.ua/media-continent/kritika/column/2009-01-28/43410А от інтерівський ефір для Арсенія Яценюка пройшов не зовсім вдало з погляду стилю. Відбувся прокол, якого глядачі не бачили. Наприкінці програми Яценюкові влаштували міні-вихід у народ. Жіночка з Одеси поскаржилася йому на нестерпні умови життя, а він пообіцяв суворо розібратися з чиновниками-негідниками. Усе пройшло добре: Арсеній Петрович і своє «людське обличчя» показав, і турботу про «маленьких українців». Аж тут трапилося неочікуване: на запитання ведучого «Хто має ще запитання до Яценюка?» підвівся чолов’яга середніх літ і попросив слова. «Треба боротися з корупцією!». «Так, треба», – відповів Яценюк і знову кинувся обійматись. Тут і виник конфуз: глядач, очевидно, не був «підсадною качкою»: схопивши Яценюка, він уже не хотів відпускати його, поки той не пообіцяв би йому допомогу. Їх насилу розняли двоє здорових дядьків, які й вивели представника громадськості зі студії. Якби «Свобода на “Інтері”» не була оперетковою постановкою, глядачі мали б нагоду побачити це в ефірі.
Савік Шустер спростував заяву Інни Богословської і представників банку «Надра», що їх не пустили на «Шустер live»
Як пояснив Савік Шустер, відкритий лист банку «Надра» був зачитаний в ефірі програми «Шустер live» ведучим у присутності прем'єр-міністра Юлії Тимошенко. «Кого пустили, кого не пустили, я не розумію. Це – не сарай, це телевізійна студія, до того ж приватна власність, між іншим. Сюди не приходять як завгодно. Сюди приходять люди, яких ми запрошуємо. А колективний лист я зачитав у прямому ефірі, ви всі свідки», - сказав він.
«Знаючи непрості стосунки між Інною Богословською та прем’єр-міністром, я попередив людей Юлії Тимошенко, що буде пані Богословська. Там не було жодних заперечень, лише прохання, щоб не було некоректних звинувачень. Інна Богословська пішла у гримерну кімнату. Я вже заходив у студію, редактори попросили секунду, щоб повідомити мені про прихід Богословської. Вона вирішила, що ми не хочемо її пускати, і поїхала на «Інтер» робити заяву. Я вважаю, що це безпідставне звинувачення», - сказав Савік Шустер в ефірі програми. Присутній у студії однопартієць Інни Богословської Нестор Шуфрич підтвердив, що бачив її під час підготовки до ефіру.
Дякую Тобі, Боже ...
Социальные закладки