| ||
Тема: Фашизм в наши дни
спешите делать добро
Ви давайте, не згортайте тему щодо "фОшизму", не згортайте.
Є що сказати - скажіть, а ні, то бувайте здорові...
Пане колгоспнику овідіопольщини, а що у вас там (у селі) не знають, коли з'явився "Рух" в Україні??
Доречі, навіть "отєц Ваших ідєй" пан Путін, на якого Ви молитеся, був не просто комуністом, а представником "пєрєдового отряда партіі"! Який по суті був майже тотожний передовим "отрядам" фашизму!
А от зараз не тільки сам став розвинутим капіталістом, але й будує його для росіян. І ні одна (та сама) не нагадає йому, що не має він права бути третій термін з партійним квитком під подушкою! При цьому, пригноблюючи "генсека" (за сумісництвом - блюдолиза чи то лизоблюда) Зюганова...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 07.09.2013 в 18:55.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Ну почему только черт знает... Из Хмельницкого, этого центра мира, пришлось переехать в кубло украинофобов и новоросов. Но ничего, она тут всех перевоспитает быстренько. Хотя, думаю, и на малой родине у неё немалый фронт работ. Вчера вот у Шустера какая-то преподавательница из Хмельницкого на русском говорила.
Последний раз редактировалось Gottik; 07.09.2013 в 21:53.
Ви це щодо "фОшистів"?
Давайте, що там нам російські профашистські організації приготували, які ще провокації?
Як реагують профашистські місцеві "Антіфа" на обурення Путіна щодо намагання України підписати Угоду з ЄС?
А то ж Вас просто так почало вивертати, аж до безглудя!! Не знаю, що й порадити... Купіть собі "Ремекс", чи що...
Так це ж ви касира вбили! Я точно знаю!!
Последний раз редактировалось Bivaliu; 07.09.2013 в 19:10.
"Новороссы" - биологические остатки Российской империи...
Ня)))))))
Наслаждайся свидомая))))))
Адже він заснував центр політичних досліджень ім. Гебельса, який потім перейменував в ім. Е. Юнгера, Михальчишин перекладає праці Гебельса, Розенберга, Штрасера. Ось тут пан Юрій називає "Майн Кампф" - книгою-дороговказом : http://nachtigal88.livejournal.com/28148.html А ось про соціал-націоналістичне майбутнє від пана Юрія : http://nachtigal88.livejournal.com/14326.html
Націонал-соціалізм був надзвичайно позитивним явищем як в економіці, політиці, народному господарстві, так і у культурній сфері. Разом з фашизмом, націонал-соціалістична модель устрою держави - одна з найкращих що були в історії людства.
Да, это не Рио-де-Жанейро!
Аннотация издательства: Автор, известный французский историк, участник движения Сопротивления, на огромном фактическом материале показывает зарождение, становление и масштабы деятельности гестапо. В книге даются точные портретные зарисовки его главарей, вскрывается сущность идеологии фашизма.
и что сказать хотела, Куй ТВ?
Последний раз редактировалось madbut; 07.09.2013 в 19:42.
*А давайте укрнацикам языки отрежем, зажарим и сьедим....*(с) Почти Вова Каверин![]()
Социальные закладки