| ||
Тема: Фашизм в наши дни
Так писать надо так,чтобы тебя понимали.
спешите делать добро
ви взагалі в курсі хто там і проти кого?.. якщо ви не в темі, то я вам розскажу... автономний опір тісно співпрацює з комуністами... ну і звісно з цього почалися розбірки між націоналістами Свободи і псевдонаціоналстіми автономного опору... самі подивіться відео... це пацанячи розбірки і вірно свободівці роблять, що їх луплять, бо ті довго наривалися і врешті решт отримали по фейсу... автономний опір повністю дискредитував себе як рух, злигавшись за зелені з комуняками... і їм ну дуже потрібен піар...і тепер на конфліктові з Михальчишиним вони його отримали...це ще ті падлюки!
https://www.youtube.com/watch?v=eKdmtj5v7Js
Гудвин з огляду на те, що ви запостили останнє, вам не цікаво розібратися що відбувається... вам цікаво просто збирати побрехеньки... але думаю ви тепер зрозуміли що таке автономний опір і звідки ноги ростуть у розбірках між ними і Михальчишиним...
а вы взагалі в курсе, кто с кем "тісно співпрацює"? Если да, то какое у вас объяснение вот этому:http://polemika.com.ua/news-124746.html
підтвердження Мирошниченка цьому є? то нема про що говорити... тільки слова Мирошниченка чи документи... я можу надрукувати статтю, що Тягнибок продав будинок Януковичу і вимагати пояснень у прихильників... я ж дала відео спільної акції комуніста і автономного опору... якщо ви надасте заяву Мирошниченка чи документи , то будемо обговорювати
а я ось недавно начиталась статтей в інеті про те як Путін підривав будинки в Москві, щоб почати чавити Чечню. Це так для тих, хто страшенно хоче у МС... хочете щоб він підривав будинки в Одесі?
Ага, очень хотим. Желательно тот будынок, где "Свобода" и прочие просвиты окопались, славное кубло, можно прям с него и начать.
А слова Путина или документы, что он дома подрывал, есть у тебя? Нет? Побегай по инету, может, и найдешь.А написать статью о том, что ты, к примеру, развращаешь малолетних, и я могу...
ЗЫ Интересно, что сканы документов, приведенные в статье по сслылке, свободовка в упор не заметила. Ей главное - слова Мирошниченко.Сволотовцы слушаются и верят только своим. Ну чем не тоталитарная секта во главе с непогрешимым гуру-лидером. Давеча гуру Днепр переплыло и даже не утопло. А ведь редкая птица долетит до его середины. Пусть в следующий раз попробует море переплыть. Черное.
![]()
Последний раз редактировалось Gottik; 01.09.2013 в 22:42.
Социальные закладки