Интересное видео как строят дороги в США http://mydim.ua/news/world/?id=8170. интересно бы посмотреть нашим покращювтелям,а то действительно только размазывают асфальт по дорогам.
|
Интересное видео как строят дороги в США http://mydim.ua/news/world/?id=8170. интересно бы посмотреть нашим покращювтелям,а то действительно только размазывают асфальт по дорогам.
Не переживай, скоро заявят, что этих червей спецом вывели в секретных лабораториях ЦРУ, снабдили ими "фашистов", а те выпустили их на дороги, чтобы они сожрали весь асфальт, чтобы в свою очередь, граждане были недовольны покращеннями, над которыми не покладая рук трудятся и янык и вся его свора!
Маразм же у покращувателей запредельный!
http://news.mail.ru/inworld/ukraina/global/112/politics/14489431/?frommail=1
Это что, "покращення" или начало конца "эпохи проФФесора"?
Власть-сила! Владеешь информацией - владеешь целым миром!
Тягнибок: партія вирішила, що мені потрібна така машина
Понеділок, 26 серпня 2013, 20:41
з коментарів...Лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок вважає, що має право їздити на дорогому автомобілі.
Про це він заявив в інтерв'ю "Радіо "Свобода".
"Товариство, це вже є просто смішно. Я є головою політичної сили, великої політичної сили, політичної сили, яка має 37 депутатів в українському парламенті, політичної сили, яка ухвалила рішення, що голова партії повинен їздити у безпечному автомобілі, що голова партії повинен їздити в автомобілі, який дозволить йому пересуватися всією Україною", - зазначив він.
"Я навіть не хочу вам розказувати і порівнювати з іншими політиками, але я також не є бідна людина. Даруйте, будь ласка, але мені 45 років. Тобто Ви вважаєте, що я за 45 років, будучи більше ніж 10 років депутатом українського парламенту, і депутат має досить велику зарплату, більше того, я походжу не з бідної сім’ї, з достатньо заможної сім’ї…", - уточнив політик.
Тягнибок розповів, що "партія ухвалила рішення, що голова партії має мати саме такий автомобіль, такою маркою автомобіля, до речі, користується переважна більшість, у тому числі і опозиційних політиків".
"І тоді один з наших партійців сказав: у мене є такий автомобіль, я можу дати для користування голові партії цей автомобіль. Що є в тому незаконного? Що є в тому поганого? І от, Ігор Мірошниченко, будучи успішним підприємцем, передав мені для користування цей автомобіль. Я ним користуюся", - підсумував він.
Тягнибок їздить на позашляховику Toyota Sequoia.
Коли ж нарешті депутати проголосують за закон, згідно з яким вони зобов'язані будуть публіквати не тільки декларацію про доходи, але й про витрати?!Дилетант _ 27.08.2013 10:55
Я такой богатый и семья у меня такая богатая и партия у меня такая большая и в ВР у нас так много мест, что Мирошниченко подарил мне джип.
Нормальный ответ должен быть: "Вот моя декларация, из нее видно за какие деньги и когда я КУПИЛ машину, которой пользуюсь"
Жаль, но я теперь не голосую за Тягнибока.
Україна єдина, красива і сильна.
В мирі і любові до своєї землі,
Україна - це ми!
Не проканает
В то время, как еще год назадиз-за неоплаты счета на $7 млрд за недобор газа.
Но тут гады газпромовцыТем временем, министр энергетики Украины Юрий Бойко заявил, что стороны договорились о снижении объема поставок газа с согласованных 52 до 27 млрд. кубометров. Он также отметил, что Украина постарается еще более снизить зависимость от российского газа и закупит меньший объем, чем 27 млрд. кубометров
И как же я пророчески предрек, когда были эти фанфары - "мы будем покупать газ в Германии", что влепят такой штраф за недобор, что....в "Газпроме" подобную информацию называют неправдой.
Блаженны миротворцы, ибо они будут наречены сынами Божиими
Яки витрати? Заблокували навіть декларацію про доходи депутатів?
Ну и с другой стороны
У кого есть претензии к декларации Мирошниченко?"І тоді один з наших партійців сказав: у мене є такий автомобіль, я можу дати для користування голові партії цей автомобіль. Що є в тому незаконного? Що є в тому поганого? І от, Ігор Мірошниченко, будучи успішним підприємцем, передав мені для користування цей автомобіль. Я ним користуюся",
Последний раз редактировалось тайпи; 27.08.2013 в 10:19.
Блаженны миротворцы, ибо они будут наречены сынами Божиими
Олигархи поднимают тарифы и банкротят дома, - активисты взяли в осаду Кабмин Источник: http://censor.net.ua/n251451
Социальные закладки