Сообщение от
Февральский
тал-мудіст ескін свій писок знову нагострив сюди?
А ми єму в атвєт інтірєсную цитатку.
Інтерв'ю з Прем'єр-міністром Ізраілю Аріелем Шароном, що він дав у 1982 р. для ізраїльської газети ''Давар'' i яке може бути підтверджене багатьма єврейськими джерелами:
''Ми почнемо нову війну, будемо вбивати та руйнувати все більше i більше... Може, тоді світ нарешті стане боятися мене... Може, тоді вони почнуть тремтіти від жаху перед моєю лютістю... Хай тремтять, хай називають нас оскаженілою державою. Хай зрозуміють, що ми країна дика, загрозлива для оточення, ненор-мальна, що ми можемо оскаженіти... Ми можемо озвірі-ти i спалити всі нафтові поля на Близь-кому Сході ! Якби наші милі цивилізовані батьки приїхали сюди своєчасно, якби вони вбили шість мільйонів арабів або навіть один мільйон, що б тоді сталося? Звісно, дві або три гидкі сторінки були б вписані в книги з істоії, нас би обзивали усякими словами, але ми були б тут 25-мільйонним народом! Якраз сьогодні я готовий добро-вільно виконувати для Ізраїлю брудну роботу, вбивати стільки арабів, скільки потрібно, депортувати, виганяти та палити їx, аби всі ненавиділи нас, вирвати килими з-під ніг євреїв діаспори, щоб примусити їx з криком бігти до нас. Навіть якщо для цього потрібно буде підірвати одну-дві синагоги тут чи там, мене це не хвилює. I я не проти, якщо після всього ви поставите мене перед Нюрнберзьким трибуналом... Повісьте мене, якщо хочете, як воєнного злочинця. Чого ти, натовпе, не розумієш, так це того, що брудна робота сіонізму ще не закінчена, далеко не закінчена''.
Социальные закладки